The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ενεργκέτικ εναντίον Κοπεντάγκ Ασγκαμπάτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Энергетик-Копетдаг-14.05b

Πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη από όλες τις ποδοσφαιρικές συναντήσεις λίγο-πολύ σοβαρού επίπεδου θα πραγματοποιηθεί μόνο ένα παιχνίδι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος του Τουρκμενιστάν, τελευταία συνάντηση του 8ου γύρου. Ενεργκέτικ και Κοπεντάγκ Ασγκαμπάτ θα παίξουν μεταξύ τους. Η νίκη θα επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να εδραιωθούν στους τρεις πρώτους. Θα μπορούν να το κάνουν; Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες μας την αποκλειστική πρόβλεψη για τον ουσιαστικά μοναδικό αγώνα στις 14 Μαΐου 2020.

Η Ενεργκέτικ βρέθηκε στο κάτω μέρος της κατάταξης

Οι «μπλε» δεν ήταν άσχημη, αρκετά ισχυρή μεσαία ομάδα. Το 2019 ήταν 5η και ακόμη και ένα χρόνο νωρίτερα πήρε το «χάλκινο» κιόλας. Αλλά τώρα η ομάδα περνάει πολύ δύσκολα. Φαινόταν ότι βρήκε καλή φόρμα μετά από μια μακρά παύση που σχετίζεται με την καραντίνα. Τότε, στο 2ομισό του Απριλίου, καταφέρανε να κερδίσουν την Νέμπιτσι και να αρπάξουν ισοπαλία με την Αλτίν Ασίρ. Αλλά μετά και πάλι ακολούθησε η πτώση στο κάτω μέρος της κατάταξης, δεν κατάφερε πια να κερδίσει βαθμούς, παραμένουν πέντε στο ενεργητικό της. Και εντάξει ήττα από την Αχάλ, όπως κι να ‘χει είναι ο ηγέτης του πρωταθλήματος. Αλλά μετά από αυτό η ομάδα εντός έδρας έχασε από τον άμεσο ανταγωνιστή, την Σαγκαντάμ. Εξαιτίας αυτού, ο σύλλογος έπεσε τελικά στη χαμηλότερη θέση του Yokara League.

Η Κοπεντάγκ Ασγκαμπάτ ανεβάζει ρυθμούς

Η ομάδα ξεκίνησε αυτή τη σεζόν όχι άσχημα. Μόνο η Αχάλ είχε πιο σίγουρα στατιστικά στοιχεία στην αρχή: 7 βαθμούς στους 3 πρώτους γύρους με συνολικό σκορ 2-0. Επιπλέον, ο σύλλογος από το Ασγκαμπάτ και μετά την παύση έβγαλε αρκετά καλό αποτέλεσμα, με τη μορφή ισοπαλίας ενάντια στην τρέχουσα πρωταθλήτρια, Αλτίν Ασίρ. Ακολούθησαν όμως 2 ήττες με το ίδιο σκορ 0-1, από την Αχάλ και Σαγκαντάμ, κάτι που φυσικά επηρέασε αμέσως τη θέση τους στο τουρνουά. Μόνο την περασμένη Παρασκευή η Κοπεντάγκ Ασγκαμπάτ κατάφερε επιτέλους να επιστρέψει στο δρόμο των νικών. Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, επειδή ο Αννανούεφ δεν κατάφερε να εφαρμόσει πέναλτι, ευτυχώς τον βοήθησε αμέσως ο συνεργάτης του, Berdyev Baturgylych. Βέβαια οι “Murgabians” κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να κρατήσουν 1-1 μέχρι το 69ο λεπτό. Όμως οι «λευκο- μπλε» κατάφεραν να κερδίσουν σίγουρη νίκη: πρώτα ο Μποριάκοφ έβγαλε τους γηπεδούχους μπροστά και μετά ο Ντινίεφ αύξησε το πλεονέκτημα σκοτώνοντας την ίντριγκα.

Προηγούμενοι αγώνες

Τώρα η Κοπεντάγκ Ασγκαμπάτ έχει σειρά χωρίς ήττες η οποία έχει ήδη φτάσει σε 6 αγώνες και σε 4 περιπτώσεις σημειώθηκαν νίκες επί της Ενεργκέτικ. Αλλά στις 6 Μαρτίου στο Ασγκαμπάτ οι φιλοξενούμενοι κράτησαν λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Εκείνο το λάθος πριν από δύο μήνες πρέπει τώρα να βοηθήσει την Κοπεντάγκ Ασγκαμπάτ. Επιπλέον, η Ενεργκέτικ είναι ειλικρινά αδύναμη και είναι απίθανο να καταφέρει να αρπάξει ακόμα και ισοπαλία τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Κοπεντάγκ Ασγκαμπάτ με απόδοση 2,22.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *