The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελλάδα εναντίον Κύπρος: πρόβλεψη για τον αγώνα

греция-косово 2

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Ι – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο τον Ιούνιο ουσιαστικά περιορίζεται στο Πρωτάθλημα Εθνών. Υπάρχουν πολλές σοβαρές αναμετρήσεις σε αυτό το τουρνουά. Την Πέμπτη θα παίξουν μεταξύ τους οι εθνικές Ελλάδας και Κύπρου. Ποια από αυτές θα μπορέσει να κερδίσει; Οι δημοσιογράφοι έκαναν αποκλειστική πρόγνωση για τον αγώνα της 9ης Ιουνίου 2022, ειδικά για το site.

Η Ελλάδα παραμένει μεσαία ομάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Εθνική Ελλάδας δεν θέλει πια να θυμάται το συγκλονιστικό της πρωτάθλημα – η αντίθεση με τα σημερινά «κατορθώματα» είναι πολύ δυσάρεστη. Επιπλέον, αυτό έχει ήδη γίνει μια σταθερή τάση: μετά το 2014, η ομάδα, η οποία προηγουμένως δεν σύχναζε απλώς σε τουρνουά, αλλά έφτανε και στα πλέι οφ, δεν έφτασε πουθενά. Και δεν συμμετείχε καν στα πλέι οφ, και στο Πρωτάθλημα Εθνών για τρίτη συνεχόμενη φορά ξεκίνησαν στο επίπεδο μιας μέτριας κατηγορίας C. Το αποτέλεσμα της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν εξίσου μέτριο: 10 βαθμοί σε 8 αγώνες και 3η θέση, η γειτόνισσα, εθνική Σουηδίας έχει 15 βαθμούς. Το σημερινό Πρωτάθλημα Εθνών ξεκίνησε για την Ελλάδα με ταξίδι στη Βόρεια Ιρλανδία, και μετά από 3 ημέρες επισκέφτηκαν την ομάδα του Κοσόβου. Τελικά όλα έληξαν με τον ίδιο τρόπο, με ελάχιστες νίκες λόγω του μοναδικού γκολ του Μπακασέτα.

Η Κύπρος δεν πλησιάζει καν στο να δικαιολογήσει τα αποτελέσματα σημαντικών φιλοδοξιών

Οι «νησιώτες» σε κάθε κύκλο δηλώνουν την πρόθεση να στοχεύσουν, αν όχι για άμεση πρόκριση στα τουρνουά, τουλάχιστον στα πλέι οφ. Αλλά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, όλοι θυμούνται πολύ καλά από τα τελευταία δύο προκριματικά, αφού η εθνική Κύπρου συναντήθηκε με τους Ρώσους και τις δύο φορές. Ως αποτέλεσμα, πρόκειται για ένα είδος Ελλάδας «με μειωμένους ρυθμούς»: προσπαθεί περισσότερο να εμποδίσει το παιχνίδι του αντιπάλου παρά να φτιάξει κάτι η ίδια. Και μόνο όταν πιέστηκε πολυ, όταν υπήρχε κίνδυνος να υποβιβαστεί στη κατηγορία D, τον Μάρτιο κατάφερε να συγκεντρωθεί και να κερδίσει εντός έδρας την Εσθονία μετά το 0-0 στο Ταλίν. Η ομάδα του Κωστένογλου διατήρησε τη θέση της, αλλά η νέα ισοπαλία ξεκίνησε αποκαρδιωτικά, με 0-2 εντός έδρας κόντρα στο Κόσοβο. Την Κυριακή με τη Βόρεια Ιρλανδία, οι παίκτες του Κωστένογλου ικανοποιήθηκαν με την ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε αναμετρήσεις με τα «ξαδέρφια» τους η εθνική Ελλάδας μπορεί να νιώθει σαν πραγματικός μεγάλος αδερφός. Έχασαν μόνο μία φορά, το 2001. Άλλα 7 παιχνίδια έληξαν με τις νίκες των Ελλήνων.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων είναι σίγουροι για τη νίκη της εθνικής Ελλάδας. Αλλά για αυτό πρέπει να σκοράρεις ξανά. Πιο βατή φαίνεται η επιλογή με «under 2,5 γκολ» (απόδοση 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *