The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελλάδα εναντίον Κόσοβο: πρόβλεψη για τον αγώνα

греция-косово

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Ι – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Το πρόγραμμα της Κυριακής σε ποδοσφαιρικό επίπεδο θα είναι γεμάτο, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνών θα διεξαχθεί μέρος των συναντήσεων της 4ης αγωνιστικής. Πριν φύγουν επιτέλους για διακοπές, θα αγωνιστούν οι εθνικές ομάδες Ελλάδας και Κοσόβου. Ποιος από αυτούς θα καταφέρει να πετύχει τη νίκη στον Βόλο; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση στην αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ εκπροσώπων γειτονικών χωρών, που θα διεξαχθεί αργά το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2022.

Η Ελλάδα προσπαθεί να θυμίσει για τον εαυτό της και τις φιλοδοξίες της

Οι Έλληνες είναι μία από τις λίγες εθνικές που έχουν νίκη στο ενεργητικό στο Euro. Όμως, στο παρελθόν ο θαμώνας των «μεγάλων» τουρνουά, αυτή η ομάδα δεν έχει παίξει πουθενά από το 2014. Επιπλέον, δεν συμμετείχε καν στα πλέι οφ! Ναι, και στο Πρωτάθλημα Εθνών, έχει ήδη ταλαντευτεί δύο φορές στην Γ´ κατηγορία. Δεν είναι περίεργο που το 2022 η ομάδα έχει νέο προπονητή, τον Γκας Πογιέτ, ο πολύ διάσημος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν, αλλά ένας αρκετά αμφιλεγόμενος προπονητής. Μαζί του όμως οι Έλληνες κατάφεραν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι με μια ελάχιστη εκτός έδρας νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας, σκόραρε ο Μπακασέτας. Ο Αντώνιος σκόραρε και στις 5 Ιουνίου στο Κόσοβο και εκείνο το γκολ ήταν το μοναδικό. Και η Κύπρος ηττήθηκε συντριπτικά με σκορ 3:0, και είναι ήδη ξεκάθαρο ποιος έχει 1+1 σε εκείνη τη συνάντηση.

Το Κόσοβο είναι ένας από τους νεότερους συμμετέχοντες σε επίσημα τουρνουά

Τους «Golden Boys» δεν γνωρίζουν και πολλοί. Και γι’ αυτό, ακόμη και μετά την εισαγωγή στην UEFA και τη FIFA, αυτή η εθνική ομάδα παίζει με πολλούς αντιπάλους σε ουδέτερα γήπεδα. Οι Κοσοβάροι ξεκίνησαν στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ήταν πιο κοντά στην επιτυχία πριν από το Euro 2020, όταν πήραν την 3η θέση στον όμιλό τους. Επίσης στο αρχικό Πρωτάθλημα Εθνών κατάφεραν να κερδίσουν τον όμιλό της στη κατηγορία D. Όμως στα πλέι-οφ για το δικαίωμα να παίξουν στο πρωτάθλημα, η Βόρεια Μακεδονία ήταν πιο δυνατή. Σε αυτό το πλαίσιο, το περσινά προκριματικά ήταν ανεπιτυχή, επομένως η επόμενη αλλαγή τεχνικού δεν ήταν έκπληξη. Κατάφεραν να δελεάσουν έναν αρκετά υψηλού επιπέδου ειδικό, τον Alain Giresse. Υπό την ηγεσία του Γάλλου στον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών νίκησαν την Κύπρο με σιγουριά, 2-0. Από την Ελλάδα μετά όμως έχασαν 0:1. Όμως νίκησαν τη Βόρεια Ιρλανδία με 3-2 σε μια απροσδόκητα λαμπερή συνάντηση.

Προηγούμενοι αγώνες

Αυτή θα είναι η 6η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Το 2020, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Εθνών, οι Έλληνες κέρδισαν ακόμη και με σκορ 2-1 εκτός έδρας. Μετά από αυτό σημειώθηκαν 3 ισοπαλίες: 0-0 στον δεύτερο αγώνα και δύο φορές 1-1 στα περσινά προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Η Ελλάδα είναι ενθουσιασμένη και μπορεί τώρα να εξασφαλίσει νίκη στον όμιλο. Ποντάρουμε στην επιτυχία των Ελλήνων στην έδρα τους με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *