The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Πορτογαλία: προγνωστικά για στοίχημα

Швейцария-Португалия-12.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γενεύης

Η Ελβετία που είναι αουτσάιντερ του Ομίλου Α2 θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Πορτογαλία στον τέταρτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών.

Ελβετία

Αν στην πρώτη κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών, η Ελβετία έφτασε θριαμβευτικά στο Final Four, στο μέλλον εμφανίστηκε σε επίπεδο διεκδικητή του υποβιβασμού. Και τώρα, μετά από ήττες 1:2 από την Τσεχία, 0:4 από την Πορτογαλία και 0:1 από την Ισπανία, οι Crusaders βρίσκονται ήδη τέσσερις βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση.

Πορτογαλία

Η Πορτογαλία με επτά βαθμούς και διαφορά τερμάτων 7:1 βρίσκεται στην πρώτη θέση, επιδεικνύοντας έτσι τη σοβαρή της στάση απέναντι στο ημιφιλικό τουρνουά. Προηγουμένως, οι παίκτες  του Σάντος σημείωσαν ισοπαλία με 1:1 την Ισπανία, ενώ νίκησαν την Ελβετία με 4:0 και την Τσεχία με 2:0.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι εκείνη η νίκη της προηγούμενης εβδομάδας μαρτυρεί την απόλυτη ανωτερότητα των Πορτογάλων έναντι της Ελβετίας. Είμαι σίγουρος ότι στη Γενεύη το φαβορί θα δείξει ένα πραγματικό master class. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *