The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Ουκρανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Швейцария-Украина-17.11b

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ελβετία. Λουκέρνη. Στάδιο Σουισποραρένα

Ο αγώνας-κλειδί για τη διατήρηση της θέσης στον όμιλο Δ του Πρωταθλήματος Εθνών θα διεξαχθεί στη Λουκέρνη, όπου η ελβετική εθνική ομάδα θα αγωνιστεί με την Ουκρανία.

Ελβετία

Τέταρτη θέση, τρεις βαθμοί και διαφορά τερμάτων 6:8 – σε όλες τις προηγούμενες συναντήσεις αυτού του τουρνουά η Ελβετία φαινόταν πολύ αξιοπρεπής. Ωστόσο, αυτή είναι η κύρια υποψήφια για υποβιβασμό. Όλα αυτά οφείλονται σε δύο ισοπαλίες με τη Γερμανία (1:1, 3:3), καθώς και σε αστοχίες με την Ουκρανία (1:2) και την Ισπανία (0:1, 1:1).

Ουκρανία

Η Ουκρανία βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας έξι βαθμούς με διαφορά τερμάτων 5:10. Θανατηφόρες για τους «μπλε-κίτρινους» ήταν οι ήττες από τη Γερμανία (1:2, 1:3). Επιπλέον, οι παίκτες του Σεβτσένκο νίκησαν την Ελβετία (2:1), καθώς αντάλλαξαν θετικά αποτελέσματα με την Ισπανία (1:0, 0:4).

Πρόβλεψη

Σε αυτήν την περίπτωση, οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν περισσότερο στην Ελβετία, η οποία παίζει στην έδρα της. Αλλά δεν θα υποτιμούσα τους Ουκρανούς, η επίθεση των οποίων είναι ικανή τουλάχιστον για μία αποτελεσματική ενέργεια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *