The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Швейцария-Италия-05.09

Προκριματικά Παγκόσμιο Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ

Οι διοργανωτές του «ευρωπαϊκού» μέρους των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου προσπάθησαν να βεβαιωθούν ότι δεν θα λείπουν οι ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο. Ο αγώνας που θα παιχτεί την Κυριακή ξεχωρίζει. Η Ελβετία στη Βασιλεία περιμένει τη γειτονική Ιταλία. Ποιος θα κερδίσει στο St. Jakob Park;

Η Ελβετία ξεκινά ουσιαστικά μια νέα εποχή – του Μουράτ Γιακίν

Από το 2014 οι «ουδέτεροι» δούλευαν και έπαιζαν υπό την ηγεσία του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς. Ήταν καλά, η αποκορύφωση της απόδοσης ήταν το τρέχον, τόσο δραματικό Euro. Ήταν και ήττα από την Ιταλία και μαγευτική επιστροφή από το 1-3 κόντρα στη Γαλλία και πικρός αποκλεισμός στα πέναλτι από την Ισπανία. Αλλά εκείνος ο προπονητής βρίσκεται ήδη στην Μπορντό (όπου, για να το θέσω ήπια, δεν τα πάει και πολύ καλά). Για να τον αντικαταστήσουν αποφάσισαν να καλέσουν τον πρώην τεχνικό της Σπαρτάκ Μόσχας, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, καταφέρνει λίγα από την εποχή του ταξιδιού του στη Μόσχα. Έκανε το ντεμπούτο του με νίκη: στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου ο Ζούμπερ σκόραρε μόνος του, μετά το διάλειμμα βοήθησε τον Βάργκας, το οποίο ήταν αρκετό για να νικήσουν την Ελλάδα με σκορ 2-1. Ήταν όμως φιλικός αγώνας και τώρα θα είναι επίσημος. Το οποίο θα παιχτεί χωρίς τον Τζάκα. Ο Γκρανίτ κατάφερε να μείνει ανεμβολίαστος και προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Η Ιταλία πρέπει να καταλάβει ότι ξεκινά ένας νέος κύκλος

Η «Squadra Azzurra» το καλοκαίρι έκανε πολλούς αν ερωτευτούν το ποδόσφαιρο της. κατάφερε να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στον τελικό στο Γουέμπλεϊ μπόρεσαν να νικήσουν τους Βρετανούς, σε στιλ ισχυρής θέλησης, αλλά στα πέναλτι. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι στον προηγούμενο κύκλο σημειώθηκε μια φοβερή αποτυχία, με έλλειψη συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Φυσικά, αυτό πυροδότησε πανηγυρισμούς σε όλη τη χώρα. Και φαίνεται ότι οι παίκτες του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι δεν μπόρεσαν ποτέ να συντονιστούν πλήρως για εντός έδρας συνάντηση με τη Βουλγαρία. Επιπλέον, ο Federico Chiesa σημείωσε ένα αρκετά γρήγορο γκολ στο παλιό του στάδιο «Artemio Franchi» στη Φλωρεντία. Αλλά το αουτσάιντερ επέστρεψε αποτελεσματικά και στη συνέχεια μπόρεσε να αντισταθεί και να διατηρήσει αυτό το 1-1, φυσικά, πολύ τιμητικά για τον εαυτό του. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τον Μάρτιο η «Squadra Azzurra» κέρδισε και τους 3 αντιπάλους (τη Βόρεια Ιρλανδία, τη Λιθουανία και τη Βουλγαρία), η κατάσταση για αυτήν δεν είναι κρίσιμη. Αλλά είναι καλύτερα να μην χάσουν στη Βασιλεία… Καλύτερά ακόμα να κερδίσουν ενάντια στον κύριο ανταγωνιστή.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ιταλία έχει χάσει μόνο μία φορά σε 16 αγώνες τα τελευταία 60 χρόνια. Αλλά και κέρδισε εκτός έδρας μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το 2003, στο φιλικό κιόλας.

Πρόβλεψη

Η Ελβετία είναι άτυχη: η Ιταλία, χωρίς να νικήσει τη Βουλγαρία, θα έχει νεύρα. Περιμένουμε νίκη της πρωταθλήτριας της Ευρώπης εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Ιταλίας με απόδοση 1,98.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *