The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Ισπανία: προγνωστικά για στοίχημα

Испания2

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Προημιτελικός

Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Αγία Πετρούπολη. Στάδιο “Gazprom Arena

Ο χρονολογικά πρώτος προημιτελικός του Euro 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη, όπου η εθνική Ελβετίας θα παίξει εναντίον Ισπανία.

Ελβετία

Η Ελβετία δεν έπεσε στο πιο δύσκολο όμιλο, όπου τερμάτισε δεύτερη με τέσσερις βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4:5. Οι Σταυροφόροι νίκησαν την Τουρκία 3:1, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Ουαλία και έχασαν 0:3 από την Ιταλία. Ενώ στους 16 απέκλεισαν εντυπωσιακά τη Γαλλία στη διαδικασία των πέναλτι μετά από 3:3 σε κανονικό χρόνο.

Ισπανία

Η Ισπανία πέρασε τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ όχι χωρίς δυσκολίες, νικώντας την Κροατία (5:3) μόνο στην παράταση. Ενώ στο κουαρτέτο με τη Σουηδία (0:0), την Πολωνία (1:1) και τη Σλοβακία (5:0) η «φούρια ρόχα» σημείωσε πέντε βαθμούς και ήρθε δεύτερη στη γραμμή τερματισμού.

Πρόβλεψη

Στο δρόμο προς τα προημιτελικά και οι δύο ομάδες ξόδεψαν πολύ ενέργεια. Κι όμως παραμένω σίγουρος για την επιτυχία της Ισπανίας, το στάτους της οποίας είναι πολύ υψηλότερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ισπανίας με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *