The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Ελλάδα: προγνωστικά για στοίχημα

Швейцария

Φιλικά

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ

Αν και τώρα τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 δεν θα ξεκινήσει, αλλά θα συνεχιστεί, αλλά η μεταφορά του Euro στο καλοκαίρι του 2021 έφερε μεγάλη σύγχυση. Ορισμένες ομάδες έχουν αλλάξει τεχνικούς και μπορούν να μιλήσουν για την αρχή, κατά μία έννοια, ενός νέου κύκλου. Η Ελβετία έχει επίσης νέο προπονητή. Ο τοπικός θρύλος Μουράτ Γιακίν κάνει το ντεμπούτο του σε νέο ρόλο σε φιλικό με την Ελλάδα. Θα καταφέρει να ξεκινήσετε με τη νίκη;

Η Ελβετία πήγε σε νέο προπονητή σε καλή κατάσταση

Οι «ουδέτεροι» υπό τον Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς βγήκαν, αν όχι στους γίγαντες, αλλά σίγουρα σε κάτι περισσότερο από τους μεσαίους του ποδοσφαίρου των εθνικών ομάδων. Η ομάδα έφτασε στα πλέι οφ στο Euro 2016, το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και το League of Nations έμεινε δύο φορές στην κατηγορία Α (αν και το περασμένο φθινόπωρο η αποφασιστική νίκη επί της Ουκρανίας ήταν τεχνική, «του κορωνοϊού»). Στο καλοκαιρινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν τα κατάφεραν όλα στον όμιλο, αλλά παρ’ όλα αυτά, έφτασαν στα πλέι οφ, όπου συγκλόνισε τη Γαλλία (κάλυψαν στα τελευταία 15 λεπτά από 1-3 και απέκλισαν στα πέναλτι) και μόνο λόγω κακής τύχης άφησαν την Ισπανία να περάσει στον ημιτελικό (επίσης έφτασε στα πέναλτι). Αλλά ο Πέτκοβιτς βρίσκεται ήδη στο Μπορντό. Αντικαταστάθηκε από έναν από τους καλύτερους, στο παρελθόν, παίκτες της χώρας, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα του στην Τουν και τη Βασιλεία, αλλά πραγματικά δεν κατάφερε τίποτα σπουδαίο από την εποχή της Σπαρτάκ.

Η Ελλάδα κινδυνεύει να μείνει χωρίς την πρόκριση στο τουρνουά

Οι Έλληνες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, όπου βγήκαν στους 16, με τίποτα δεν μπορούν να φτάσουν πουθενά. Τώρα, με τον σημερινό τεχνικό, Τζον φαν ΄τ Σχιπ, πολλά φαίνεται να λειτουργούν. Τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2019, η εθνική ομάδα δεν έχει χάσει ούτε έναν επίσημο αγώνα, επιπλέον, σε 16 αγώνες συνολικά σε αυτό το τμήμα σημείωσε μόνο 1 ήττα, από την Αυστρία σε φιλικό. Αλλά, από την άλλη, στους αγώνες πρόκρισης του Μαρτίου, οι Έλληνες, έχοντας κερδίσει συγκλονιστικά την ισοπαλία με την Ισπανία, στη συνέχεια μοιράστηκαν βαθμούς με τους Γεωργιανούς εντός έδρας. Τώρα, δεν έχει μαζευτεί η βέλτιστη σύνθεση, για διάφορους λόγους δεν υπάρχουν Πέλκας, Γιακουμάκης, Φορτούνης, Μπακάκης, Κυριακόπουλος, Λυκογιάννης, Σταφυλίδης, Σύοβας, αλλά γενικά το ρόστερ είναι αρκετά μαχητικό.

Προηγούμενοι αγώνες

Συνολικά παίχτηκαν 11 παιχνίδια και η Ελλάδα κέρδισε μόνο δύο φορές με 6 ήττες. Η εθνική Ελβετίας έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία στις 4 τελευταίες συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Φυσικά, αυτό είναι ένα φιλικό παιχνίδι και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο σημαντικό σε αυτό. Αλλά είναι επίσης το ντεμπούτο νέου τεχνικό και οι Ελβετοί θα προσπαθήσουν να μην το χαλάσουν. Ποντάρουμε στη νίκη της γηπεδούχου ομάδας (απόδοση – 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *