The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Швейцария-Германия-06.09b

ΟΥΕΦΑ Πρωτάθλημα Εθνών

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ελβετία – Γερμανία. Θα μπορέσουν οι Ελβετοί να αποκατασταθούν για το αρχικό φιάσκο; Οι Γερμανοί είναι πολύ σοβαρή δοκιμή.

Είναι πολύ νωρίς για να διαγράψετε τους Ελβετούς

Αυτό το Πρωτάθλημα Εθνών ξεκίνησε για τους Ελβετούς με μια ήττα από τον δυνητικά πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου, της ενικής Ουκρανίας εκτός έδρας 1:2. Είναι δύσκολο να πούμε αν η ομάδα άξιζε αυτήν την ήττα, με το σκορ 1:1 η Ελβετία να είχε την ευκαιρία να σκοράρει, όταν μόνο το δοκάρι έσωσε τον αντίπαλο. Η ομάδα χρησιμοποίησε την πίεση καλά και ανάγκαζε τον αντίπαλο να κάνει λάθη ακόμη και στο δικό του μισό. Αυτή η τακτική είχε τα μειονεκτήματά της, μερικές φορές υπήρχαν μεγάλα κενά μεταξύ των γραμμών, που επέτρεψαν στον αντίπαλο να πραγματοποιήσει γρήγορες επιθέσεις 4 σε 4 ή 3 σε 3. Παρόλο που η αρχή είναι ατυχής, η Ελβετία είναι σε θέση να νικήσει ακόμη και τα φαβορί του γκρουπ.

Οι Γερμανοί δεν πίεσαν μέχρι τέρμα τον αντίπαλο στο πρώτο παιχνίδι

Η Γερμανία είναι πάντα μεταξύ των φαβορί οποιουδήποτε τουρνουά, η οργάνωση και η σταθερότητα της “γερμανικής μηχανής” ήταν πάντα εντυπωσιακή. Στο πρώτο τους ματς η ομάδα ήταν πολύ κοντά στη νίκη επί της ισχυρής Ισπανίας, αφού ο Timo Werner σκόραρε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Αλλά ο αντίπαλος ισοφάρισε στα 90 + 6 λεπτά – 1:1. Η Γερμανία έπαιξε με μάλλον πειραματική σύνθεση, η οποία δείχνει ότι ο Γιοάχιμ Λεβ

δοκιμάζει διάφορες εξελίξεις χωρίς να σκέφτεται πάρα πολύ για το αποτέλεσμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους δέκα φορές, αλλά δεν βοηθάνε και πολύ αυτά τα στατιστικά, επειδή το τελευταίο επίσημο παιχνίδι έλαβε χώρα το 1966. Στο πλαίσιο του φιλικού οι ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά το 2012, τότε η Ελβετία κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 5:3.

Πρόβλεψη

Ακόμα και παρά το γεγονός ότι η Ελβετία παίζει καλά ενάντια σε κορυφαίες ομάδες για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Γερμανία είναι το ξεκάθαρο φαβορί εδώ. Πρώτα απ’ όλα, συγκρίνονται οι ομάδες των αντιπάλων, εξάλλου οι Ελβετοί έχασαν το πρώτο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γερμανίας με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *