The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελαφρύ προβάδισμα για τους γηπεδούχους στον 3ο όμιλο .

 

tritos omilos

ΖΕΝΙΤΜΟΝΑΚΟ

           (1.70 – 3.80 – 5.50)

Διεξάγετε στο Petrovsky Stadium χωρητικότητας  21,4046 θέσεων. (19:00)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση .

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Ζενίτ μετράει 5 νίκες και  1 ισοπαλία σημειώνοντας  14 τέρματα και δέχτηκε 2.Η Μονακό μετράει 3 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες   σημειώνοντας  5 τέρματα ενώ έχει  δεχθεί  4 τέρμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 zenit vs monako

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Ζενίτ : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Mπενφίκα στην Λισαβώνα  και πήρε την νίκη με σκορ 0 – 2 . Μπήκε πιο δυνατά και έκανε το 0-1 με τον Χουλκ μόλις στο 5΄. Στο 18΄οι γηπεδούχοι δέχτηκαν κόκκινη κάρτα ο Βίντζελ στο 22΄έκανε το 0-2 και κάπου εκεί το παιχνίδι έλαβε τέλος .

Μονακό : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Λεβερκούζεν  στο Μόνακο και πήρε την νίκη με σκορ 1-0 . Σε ένα παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες ιδιαίτερα από πλευράς φιλοξενουμένων η Μονακό ευτύχησε να σκοράρει με τον Μουτίνιο στο 61΄και στην συνέχεια διατήρησε με σωστό τρόπο το επιμέρους της σκορ και κράτησε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ :  Σε  εξαιρετική κατάσταση η ομάδα των γηπεδούχων αναμένουμε έστω και δύσκολα μέσα στην έδρα της να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων και να πάρει το τρίποντο . Άσσος η επιλογή μας στο €1.70 .

_________________________________________________________________________________

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝΜΠΕΝΦΙΚΑ

           (1.90 – 3.80 – 4.30)

Διεξάγετε στο Bay Arena  χωρητικότητας  30,210 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Στις δυο τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσει η Μπενφίκα μετράει ισάριθμες νίκες  . 1- 3 τα τέρματα .

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Λεβερκούζεν  μετράει 1 νίκη 3 ισοπαλίες  και  2 ήττες σημειώνοντας  7 τέρματα και δέχτηκε 10.Η Μπενφίκα μετράει 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα   σημειώνοντας  13 τέρματα ενώ έχει  δεχθεί  6 τέρμα.

 

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 leverkusen benfika

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Λεβερκούζεν: Παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Μονακό στο Μόνακο  και δέχθηκε την ήττα με σκορ 1-0 . Αν και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες εντούτοις δεν κατάφερε να τις αξιοποίηση και τελικά με τέρμα του Μουτίνιο στο 61΄δέχθηκε την ήττα .

Μπενφίκα : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2 στον  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Ζενίτ  στην Λισαβώνα και δέχθηκε την ήττα με σκορ 0-2 . Πολύ γρήγορα βρέθηκε πίσω στο σκορ και σαν να μην της έφτανε αυτό δέχθηκε και κόκκινη κάρτα . Στο 22΄μάλιστα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα και κάπου εκεί το παιχνίδι έλαβε τέλος .

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ :  Παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες με στόχο να περάσουν στην επόμενη φάση . Λόγω έδρας όμως πιστεύουμε  πως ελαφρύ προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι . Άσσος η επιλογή μας κάπου στο €1.90 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *