The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εθνική Γαλλίας  εναντίον εθνικής Ιρλανδίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-Ireland-28.05

Φιλικός

Stade de France

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στις 28 Μαΐου στις 10:00 μ.μ. στο Παρίσι στο γήπεδο “Stade de France” η εθνικής της Γαλλίας σε φιλικό αγώνα θα φιλοξενεί την εθνική Ιρλανδίας.

Οι Γάλλοι ανοίγουν σειρά φιλικών αγώνων την παραμονή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η ομάδα του Deschamps είναι ένα από τα φαβορί στον αγώνα για τα μετάλλια. Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2017-2018 η εθνική Γαλλίας έπαιξε 13 παιχνίδια, σημειώνοντας 8 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους οι Γάλλοι έχασαν από την Κολομβία 2:3 και νίκησαν τη Ρωσία 3:1. Στους φιλικούς ο Deschamps θα οριστικοποιήσει την τελική αίτηση για το Μουντιάλ.

Οι Ιρλανδοί δεν κατάφεραν να φτάσουν στο παγκόσμιο φόρουμ, στα παιχνίδια των πλέι οφ η ομάδα έχασε από τη Δανία 0:0, 1:5. Οι δείκτες του 2017-18 δείχνουν ότι η μην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι απολύτως φυσική, στους 12 αγώνες σημειώθηκαν μόνο τρεις νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Για το επόμενο παιχνίδι η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας φτάνει με σειρά τριών αγώνων χωρίς νίκη, στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα έχασε από την Τουρκία 0:1.

Πρόβλεψη

Τον 21ο αιώνα δύο εθνικές αυτές συναντήθηκαν πέντε φορές, μία φορά κέρδισαν οι Ιρλανδοί, μία φορά οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία και τρεις φορές κέρδισαν οι Γάλλοι. Στο τελευταίο παιχνίδι στο Euro-2016 η Γαλλία κέρδισε 2:1. Οι γηπεδούχοι προετοιμάζονται για το κύριο τουρνουά της τετραετίας, πρέπει εξ ορισμού να είναι πιο συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι από τους Ιρλανδούς, οι οποίοι το καλοκαίρι θα ξεκουράζονται από το μεγάλο ποδόσφαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Γαλλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *