The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία εναντίον Κροατία

Brazil-Croatia-03.06

Διεθνής φιλικός αγώνας

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ, Λονδίνο

Σε φιλικό αγώνα η εθνική Βραζιλίας θα συναντηθεί με την εθνική Κροατίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 03/06/2018 στις 5:00 μ.μ..

Βραζιλία

Η εθνική της Βραζιλίας την παραμονή του Παγκοσμίου Κυπέλλου θεωρείται ένας από τους βασικούς υποψηφίους για το θρίαμβο του ρωσικού Μουντιάλ. Οι πέντε φορές πρωταθλητές στο στάδιο των προκριματικών έχασαν μόνο ένα αγώνα και κέρδισαν την πρώτη θέση. Στους τελευταίους αγώνες οι Βραζιλιάνοι νίκησαν την Ιαπωνία (1:3), έπαιξαν ισοπαλία με την Αγγλία (0:0), νίκησαν τη Ρωσία (0:3) και τη Γερμανία (0:1).

Κροατία

Στο προκριματικό στάδιο η Κροατία, χάρη στη νίκη επί της ουκρανικής εθνικής ομάδας στον τελευταίο γύρο, εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ, όπου χωρίς δυσκολίες νίκησε την Ελλάδα και προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στους τελευταίους αγώνες οι παίκτες από τα Βαλκάνια έχασαν από την εθνική του Περού (2:0) και νίκησαν ελάχιστα το Μεξικό (0:1).

Πρόβλεψη

Ο αγώνας μεταξύ Βραζιλίας και Κροατίας θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Ο Roberto Firmino θα παίξει στην έδρα του με τοπικό πλήθος των οπαδών, οπότε η διάθεση του ποδοσφαιριστή για τον αγώνα θα είναι στο σωστό επίπεδο. Επιπλέον, η Βραζιλία δεν χάνει σχεδόν για ένα χρόνο και η εθνική της Κροατίας, η οποία δεν είναι τώρα σε άριστη κατάσταση, είναι απίθανο να αλλάξει τα στατιστικά αυτά. Πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία – Κροατία: η νίκη της εθνικής Βραζιλίας με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *