The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλίας εναντίον Νιγηρία

England-Nigeria-02.06

Φιλικός αγώνας

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018, 7:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία

Οι Βρετανοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον αγώνα εναντίον της εθνικής Νιγηρίας, επειδή θα πρέπει να ξεκινήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επίσης με την Αφρικανική εθνική, δηλαδή την Τυνησία. Οι Βρετανοί έχουν πολύ καιρό να παίξουν με τις εθνικές που δεν είναι από την Ευρώπη. Η τελευταία τέτοια συνάντηση ήταν στις 27 Μαΐου 2016, τότε οι αντίπαλοι ήταν Αυστραλοί, και οι Βρετανοί κέρδισαν 2:1. Σε γενικές γραμμές οι Βρετανοί αυτή τη στιγμή φαίνονται σίγουροι για τα αποτελέσματά τους! Η ομάδα έχασε την τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο από τους Γάλλους σε φιλικό αγώνα 2:3. Μετά από αυτό η ομάδα του Gareth Southgate δεν γνώριζε την πίκρα της ήττας, και έρχεται στον επερχόμενο αγώνα με σειρά από οκτώ αγώνες χωρίς ήττα, και αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βρετανοί είναι πολύ καλοί στην άμυνα στα τελευταία φιλικά! Στους δύο φιλικούς του Νοέμβριου και του Μαρτίου οι Βρετανοί έχασαν μόνο ένα γκολ, αν και οι αντίπαλοι ήταν οι Βραζιλιάνοι, Ολλανδοί, Γερμανοί, Ιταλοί. Οι κυριότερες ελπίδες των Βρετανών στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι βέβαια ο Kane και ο Sterling. Νομίζω ότι αυτό το ζευγάρι θα ξεκινήσει τον επερχόμενο αγώνα με τη Νιγηρία από τα πρώτα λεπτά στον αγώνα. Επειδή μέχρι την έναρξη του Παγκόσμιου Φόρουμ έμειναν δύο εβδομάδες, και ήρθε η ώρα να παίξουν καλοστημένα στη βασική σύνθεση! Ο χρόνος για πειράματα έχει ήδη τελειώσει!

Νιγηρία

Οι Νιγηριανοί παίκτες πηγαίνουν επίσης στη Ρωσία! Η Νιγηρία έπεσε στον όμιλο θανάτου: Αργεντινή, Κροατία και Ισλανδία. Δεδομένου ότι η νιγηριανή εθνική βιώνει τώρα την αλλαγή γενεών, και βασικά όλοι οι παίκτες είναι κάτω των 23 ετών, και μάλιστα δεν υπάρχει αρχηγός στην ομάδα των Αφρικανών, οι πιθανότητές τους τουλάχιστον για μια νίκη στη Ρωσία είναι σχεδόν ίσες με το μηδέν… Ναι, η Νιγηρία έχει τον Victor Moses, ο οποίος παίζει για την Τσέλσι, αλλά το επίπεδό του είναι προφανώς όχι τόσο υψηλό που θα τραβούσε πίσω του όλη την ομάδα. Ενώ η ομάδα της Σενεγάλης έχει πραγματικά έναν ηγέτη, αυτός είναι ο Μανέ! Αυτός ο τύπος μπορεί να βγάλει το παιχνίδι μόνος του! Η Νιγηρία δεν έχει, δυστυχώς, τέτοιες δεξιότητες… Τα αποτελέσματα της Νιγηρίας τον τελευταίο καιρό είναι μάλλον καλά. Η Νιγηρία φέτος έχει ήδη καταφέρει να παίξει τον τελικό του Κυπέλλου Αφρικής! Αυτό είναι το απόλυτο πλεονέκτημα! Αλλά η Νιγηρία στον τελικό ηττήθηκε από τους Μαροκινούς 0:4, και αυτό είναι ένα τεράστιο μείον. Δύο φιλικούς αγώνες έπαιξαν οι Αφρικανοί το Μάιο. Έχασαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης 2:3. Ναι, τόσο ασυνήθιστο αγώνα έπαιξαν οι Αφρικανοί. Ενώ κυριολεκτικά στις 28 Μαΐου έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι οι εθνικές παίζουν τώρα ας πούμε σοβαρά αυτά τα φιλικά, νομίζω ότι οι Βρετανοί πρέπει να κερδίσουν! Είναι δύσκολο να πούμε πόσο σίγουρη θα είναι η νίκη των ιδρυτών του ποδοσφαίρου. Αλλά, οι Άγγλοι παίζουν στην έδρα τους, προφανώς οι κερκίδες θα είναι πλήρες, και στην τάξη η Αγγλία πρέπει να πάρει τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα! Επιπλέον, οι Βρετανοί έχουν πολύ συμπαθητική σειρά χωρίς ήττες, η οποία την παραμονή του Παγκοσμίου Κυπέλλου σίγουρα δεν πρέπει διακοπεί! Το προτεινόμενο στοίχημα είναι: νίκη της εθνικής Αγγλίας με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *