The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δωρεάν πρόβλεψη για ποδόσφαιρο. Αγώνας Μαρσείγ εναντίον Μονπελιέ

Marseille-Montpellier-08.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοτρόμ

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι Νότιοι έχουν τέλεια σεζόν: αγωνίζονται για τα μετάλλια στο πρωτάθλημα, έχουν προχωρήσει αρκετά στο Γιουρόπα Λιγκ. Το μισό πρωτάθλημα την ομάδα τραβούσε ο Τόβεν, αλλά όταν κατέρρευσε ο ηγέτης και ο κορυφαίος σκόρερ, εμφανίστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας. Πολύ καλά στατιστικά στοιχεία έχουν ο Payet, Louis Gustavo, Sanson, Germain, Mitroglou, N’Jie και τον Ocampos. Κάθε ένας από αυτούς σημείωσε από πέντε έως οκτώ γκολ. Παίζοντας εναντίον της Μαρσέιγ, είναι αδύνατο να μαντέψει κανείς από πού θα προέλθει το κακό, υπάρχει αίσθηση ότι ακόμη και ο τερματοφύλακας μπορεί να σκοράρει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι “Ολυμπιακοί” είναι τρίτοι όσον αφορά την απόδοση, χάνοντας μόνο από τα προφανή grands ΠΣΖ και Μονακό.

Οι φιλοξενούμενοι σε όλη τη σεζόν παίζουν με το στυλ “θα απαντήσουμε, θα σκοράρουμε τυχαία και θα κρατηθούμε”. Βαρετό και αδιάφορο ποδόσφαιρο με σαφή τάση προς την κατεύθυνση της άμυνας. Ναι, χάνουν κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι, αλλά σκοράρουν δύο φορές λιγότερο από οποιονδήποτε αντίπαλο από το Top-5.

Το πεπρωμένο της Μονπελιέ είναι να πιστεύει στο μηδέν. Όμως, ενάντια σε μια τέτοια επίθεση, οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν. Η Μαρσέιγ σκόραρε στην Λιγκ 1 σε όλους, εκτός από την ΠΣΖ”. 2,2 γκολ σε 90 λεπτά – αυτό δεν είναι παιχνίδια. Επιπλέουν οι νότιοι είναι η τρίτη ομάδα στο παιχνίδι στην έδρα τους: 9 νίκες σε 15 παιχνίδια και μόνο δύο ήττες.

Στην κατάσταση όπου το παιχνίδι είναι στους επιθετικούς, και οι βαθμοί είναι πολύ αναγκαίοι, οι γηπεδούχοι θα αρχίσουν να σπάνε τον τοίχο από τα πρώτα λεπτά και αναγκαστικά θα το σπάσουν. Η τωρινή Μονπελιέ, που κέρδισε μόνο μία νίκη στους τελευταίους έξι γύρους, δεν είναι αντίπαλος για αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *