The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Φινλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Дания-Финляндия-12.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος B – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πάρκεν

Το Euro 2021 αναμένουν με ανυπομονησία όλοι οι φίλαθλοι, ειδικά από τις χώρες που συμμετέχουν στο τουρνουά. Προτείνουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Δανία – Φινλανδία.

Οι Δανοί διακρίνονται με καλή οργάνωση

Δεν υπάρχουν μεγάλα αστέρια στην εθνική ομάδα της Δανίας, αλλά ορισμένοι παίκτες αξίζουν σίγουρα διάκριση: ο Kasper Schmeichel από τη Λέστερ, ο Christian Eriksen από την Ίντερ, ο Delaney από την Ντόρτμουντ, ο Poulsen από τη ΡΜ Λειψίας. Όλοι τους είναι ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, έτσι οι Δανοί μπορούν να ανταγωνιστούν με οποιονδήποτε αντίπαλο. Κρίνοντας από τη σύνθεση της ομάδας, θα είναι απαραίτητο να αγωνιστούν για τη δεύτερη θέση με τους Ρώσους, το Βέλγιο μοιάζει με το προφανές φαβορί του ομίλου Β. Η ομάδα έφτασε σε αυτό το τουρνουά από τη δεύτερη θέση του γκρουπ, αφήνοντας την Ελβετία να περάσει μπροστά, αν και κατάφεραν να καλύψουν στην απόσταση στο τουρνουά χωρίς ήττες. Πριν από το τουρνουά, η ομάδα είχε δύο καλούς φιλικούς αγώνες 1:1 με τη Γερμανία και νίκη 2:0 επί της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Οι Φινλανδοί είναι απρόβλεπτοι ντεμπιτάντ τουρνουά

Για τη Φινλανδία, αυτό το τουρνουά είναι ένα μεγάλο γεγονός, αν και η ομάδα είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, και η χώρα αγαπά σαφώς το χόκεϋ περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Η εθνική ομάδα κατάφερε με αυτοπεποίθηση να φτάσει στον τελικό του Euro μέσω των προκριματικών, όπου άφησε μόνο την Ιταλία να προχωρήσει μπροστά, ενώ κέρδισε τον αγώνα ενάντια στην Ελλάδα, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη και την Αρμενία. Οι Φινλανδοί είχαν τρεις φιλικούς αγώνες κατά την προετοιμασία του τουρνουά, στους οποίους ηττήθηκαν. Εκτός έδρας έχασαν από την Ελβετία 2:3 και τη Σουηδία 0:1, εντός έδρας 0:1 από τους αδύναμους Εσθονούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι εθνικές ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους πέντε φορές, τέσσερις νίκες των Δανών και μία ισοπαλία, τα περισσότερα από τα παιχνίδια ήταν φιλικά και παίχτηκαν πολύ καιρό πριν.

Πρόβλεψη

Ακόμα κι αν ο αγώνας ήταν σε ουδέτερο γήπεδο, οι Δανοί σίγουρα θα ήταν το φαβορί. Αλλά εδώ ο αγώνας πραγματοποιείται στην Κοπεγχάγη, μπροστά σε 25 χιλιάδες οπαδούς, οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αποτύχουν ενάντια στο ντεμπιτάντ του τουρνουά, επειδή οι άλλοι αντίπαλοι είναι ακόμη πιο δυνατοί. Δεν περιμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι και στοιχηματίζουμε στη νίκη της Δανίας με χάντικαπ -1, αν και είναι πιθανό το φαβορί να κερδίσει με διαφορά μόνο ενός γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της Δανία με χάντικαπ -1με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *