The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

ROSTOV-ON-DON, RUSSIA - JUNE 26:  Josip Pivaric of Croatia applauds fans after the 2018 FIFA World Cup Russia group D match between Iceland and Croatia at Rostov Arena on June 26, 2018 in Rostov-on-Don, Russia.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Πάρκεν

Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Δανία – Κροατία, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 10 Ιουνίου, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών.

Οι Δανοί έχουν δυνατό ξεκίνημα

Δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι στην ισχυρότερη κατηγορία, τόσο πιο πολύτιμο είναι να ξεκινάς με δύο νίκες, όπως έκαναν οι Δανοί. Ένα τέτοιο ξεκίνημα κατέστησε δυνατή την ηγεσία του ομίλου και την πρόκριση ακόμη και στο φάιναλ φορ. Στον πρώτο γύρο, η Δανία κατάφερε να νικήσει με 2:1 τη σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια την εθνική Γαλλίας. Με το ίδιο σκορ στον δεύτερο γύρο καταφέρανε να κερδίσουν την Αυστρία, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξένο γήπεδο. Οι Δανοί δεν ντρέπονται να παίξουν με νούμερο δύο, η ομάδα ξέρει πώς να μετατρέψει τις ευκαιρίες της.

Οι Κροάτες πρέπει ακόμα να δείξουν τον εαυτό τους

Ένα αδύναμο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα Εθνών δεν σημαίνει ότι η εθνική Κροατίας μπορεί να διαγραφεί. Το πρώτο παιχνίδι αποδείχτηκε αποτυχημένο, καθώς είναι δύσκολο να εξηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τους Αυστριακούς με σκορ 0:3. Με τους Γάλλους, η ομάδα σώθηκε από την ήττα στο τέλος της συνάντησης, μετατρέποντας πέναλτι – 1:1. Φυσικά, το κύριο καθήκον είναι να στήσουν καλή ομάδα και να προετοιμαστούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά οι οπαδοί θέλουν τη νίκη ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια, όπως κι να ‘χει η ομάδα είναι φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και αυτό είναι υψηλό επίπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας, συχνά τα παιχνίδια είναι πολύ τεταμένα. Η τελευταία μάχη έγινε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, τότε οι Κροάτες κέρδισαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν η πρώτη και η τελευταία ομάδα του ομίλου, ίσως γι’ αυτό δίνεται το πλεονέκτημα στους Δανούς. Η Κροατία είναι πολύ δυνατή ομάδα, οπότε σίγουρα θα προσπαθήσει να παίξει για τη νίκη. Αναμένουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι ίσων αντιπάλων, όπου το στοίχημα στην ανταλλαγή τερμάτων μοιάζει λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *