The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Γερμανίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Denmark-Germany-06.06

Στις 6 Ιουνίου στις 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Στάδιο Μπρόντμπι η δανική εθνική ομάδα θα φιλοξενεί στο φιλικό αγώνα την εθνικής της Γερμανίας.

Οι Δανοί δεν κατάφεραν να πάνε στο Euro 2016, και τώρα κινδυνεύουν να μην προκριθούν ούτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018. Μετά τον πρώτο προκριματικό γύρο η εθνική Δανίας με 7 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 7:5 κατέχει τη τρίτη θέση στον όμιλό της, χωρίς να είχε χάσει την ευκαιρία της επιτυχίας, αλλά και δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των φαβορί. Στα 5 τελευταία παιχνίδια η εθνική Δανίας κέρδισε 1 νίκη 4:1 επί του Καζακστάν, δύο φορές έπαιξε ισοπαλία 1:1 με την Τσεχία και 0:0 με τη Ρουμανία και έχασε από την Πολωνία 2:3 και το Μαυροβούνιο 0:1.

Η εθνική της Γερμανίας μετά την ήττα από τους Γάλλους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 είναι αήττητη, σε 8 αγώνες σημείωσε 7 νίκες και 1 μια ισοπαλία, σκοράροντας 23 γκολ και δεχόμενη μόλις ένα στην πύλη της. Οι Γερμανοί με αυτοπεποίθηση προχωράνε στον προκριματικό όμιλό τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο με 15 πόντους και διαφορά τερμάτων 20-1, έχοντας προβάδισμα στον πίνακα. Ο Γιοάχιμ Λεβ δεν φοβάται να εμπιστεύεται στους νέους παίκτες και ως εκ τούτου η ενδεκάδα μπορεί να υπολογίζει τους 50 παίκτες, που είναι σε θέση να παίξουν στη σύνθεσή της χωρίς προβλήματα.

Από το 1986 οι εθνικές της Δανίας και της Γερμανίας έχουν συναντηθεί 7 φορές. Παραδόξως το πλεονεκτήματα είναι στην πλευρά των βόρειων, έχουν σημειώσει 4 νίκες, μία φορά έπαιξαν ισοπαλία και μόλις δύο παιχνίδια κέρδισαν οι Γερμανοί. Αν μιλάμε για την επερχόμενη συνάντηση, την ομάδα του Λεβ σ’ όλο τον κόσμο σήμερα μπορούν να χειριστούν το πολύ 1-2 ομάδες, η εθνική Δανίας δεν είναι ανάμεσά τους, έτσι αναμένουμε άλλη μια επιτυχία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γερμανίας με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *