The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γρανάδα εναντίον Βιγιαρεάλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Гранада-Вильярреал-19.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λος Κάρμενες

Στην Ισπανία οι διοργανωτές εξασφαλίζουν αγώνες κάθε μέρα. Την Παρασκευή, επίσης, θα έχουμε μια νέα παρτίδα ποδοσφαιρικών γεγονότων. Η Γρανάδα και η Βιγιαρεάλ θα είναι οι πρώτες που θα παίξουν το βράδυ. Ποιος θα δώσει πιο δυνατό αγώνα; Οι ειδικοί του ιστότοπου προετοίμασαν τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 19 Ιουνίου 2020.

Η Γρανάδα είναι σε καλή κατάσταση

Η ομάδα έχει γενικά μια καλή σεζόν. Ειδικά δεδομένου ότι οι παίκτες του Diego Martinez Penas παίζουν τον πρώτο χρόνο μετά την επιστροφή τους στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Είναι ήδη σαφές ότι η ομάδα δεν θα αποκλειστεί, αντίθετα, τώρα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστούν για ευρωπαϊκά κύπελλα. Τον Ιούνιο ο νεοφερμένος στη La Liga επιβεβαίωσε ότι δεν είχε χάσει τη φόρμα του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Πρώτα, πριν από μια εβδομάδα, κατάφερε να κερδίσει τη δυνατή νίκη επί της Χετάφε. Το πρώτο ημίχρονο κέρδισαν οι «μπλε», αλλά ο Carlos Fernandez απάντησε στο γκολ τους με το διπλό του. Ο ίδιος άνοιξε το σκορ τη Δευτέρα, στο παιχνίδι με την Μπέτις. Φαινόταν ότι οι γηπεδούχοι εκεί κέρδισαν νίκη χάρη στα γκολ στο 85ο και 88ο λεπτό. Αλλά πόντο για την Γρανάδα σώθηκε από τον εμπειρότατο  Soldado. Ο 35χρονος βετεράνος ισοφάρισε στην παράταση.

Η Βιγιαρεάλ το καλοκαίρι διορθώνει την κατάσταση

Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν μπορεί να καυχηθεί για σταθερότητα. Επιπλέον, τον Φεβρουάριο-Μάρτιο αυτή η ομάδα έχασε τρεις φορές στη σειρά και φάνηκε ότι έπεσε οριστικά στη μέση της κατάταξης. Αλλά τώρα, ο Javier Kaleheha και οι παίκτες του έχουν την ελπίδα να αγωνιστούν στο τέλος του πρωταθλήματος για τη θέση στο επόμενο Europa League. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και τους δύο αγώνες του Ιουνίου, σύμφωνα με ένα αρκετά πανομοιότυπο σενάριο. Πρώτα, στο Βίγκο, η ομάδα νίκησε τη Θέλτα, όταν, στο 90+ λεπτό ο Trigeros έσπρωξε την μπάλα στο τέρμα του Ruben. Και στις 16 Ιουνίου ο Μπακκά σημείωσε το μοναδικό γκολ στη Μαγιόρκα. Ωστόσο, και οι δύο αντίπαλοι της Βιγιαρεάλ είναι μαχητές για επιβίωση. Ίσως, μόνο τώρα, ενάντια στη Γρανάδα, η οποία είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και ακόμη και εκτός έδρας, το «κίτρινο υποβρύχιο» θα αποδείξει την πραγματική του αποτελεσματική μαχητικότητα και θα επιβεβαιώσει τις φιλοδοξίες του.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γρανάδα ξεκίνησε σχετικά καλά την ιστορία των προσωπικών αναμετρήσεων. Αλλά τον τελευταίο καιρό η Βιγιαρεάλ έχει ήδη φτάσει το σερί χωρίς ήττες σε 7 αγώνες: 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Τον Αύγουστο η Γρανάδα έχανε 4;2, αλλά έφερε ισοπαλία, και πάλι ο Soldado σκόραρε και έδωσε το ασίστ.

Πρόβλεψη

Η Γρανάδα είναι αρκετά ικανή να δημιουργήσει προβλήματα για τη Βιγιαρεάλ. Αλλά οι «υποβρύχιοι» ανέβασαν τους ρυθμούς τον Ιούνιο και το θάρρος τους πρέπει να βοηθήσει στην πετύχουν κάτι στον επερχόμενο αγώνα. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με το χάντικαπ 0 και απόδοση 1,727.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *