The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γρανάδα εναντίον Αλαβές: προγνωστικά για στοίχημα

Гранада-Алавес-03.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λος Κάρμενες

Μόνο μία συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 3 Δεκεμβρίου στην Πριμέτα Ντιβισιόν, μιλάμε για την αναμέτρηση Γρανάδα – Αλαβές, το προγνωστικό για τον αγώνα των οποίων ετοίμασαν οι ειδικοί μας. Τι να περιμένουμε από τη μάχη των άμεσων ανταγωνιστών.

Οι «ναθαρίες» δεν μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη

Ο αγώνας της Γρανάδας για την επιβίωση αυτή τη σεζόν είναι λίγο περίεργος, με την ομάδα να τα πηγαίνει αρκετά καλά στις τελευταίες κληρώσεις της Πριμέτα Ντιβισιόν. Οι «ναθαρίες» βρίσκονται στη 16η θέση του πρωταθλήματος, μπροστά από την Κάντιθ από τον όμιλο του υποβιβασμού μόνο σε διαφορά τερμάτων. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο 2:2. Σε ορισμένα σημεία η Γρανάδα δείχνει το ποδόσφαιρό της, αλλά οι αστοχίες και οι γκάφες δεν μπορούν να αποφευχθούν, γι’ αυτό και τέτοια αποτελέσματα. Αυτή την εβδομάδα, ο σύλλογος νίκησε εύκολα στο Κύπελλο Ισπανίας με την ελάχιστα γνωστή Laguna εκτός έδρας 7:0. Έξι παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν την επερχόμενη  συνάντηση λόγω τραυματισμών, ένας άλλος έχει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες.

Η Αλαβές χρειάζεται επιθετικότητα στην επίθεση

Η Αλαβές δεν εντυπωσιάζει και αυτή τη σεζόν, όπως αποδεικνύει η 15η θέση του πρωταθλήματος, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις δύο βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα γνώρισε εντός έδρας ήττα 1:2 από τη Θέλτα. Έτσι η Αλαβές διέκοψε ένα εντυπωσιακό σερί πέντε συναντήσεων χωρίς ήττα, στο οποίο κατάφερε να σημειώσει 11 βαθμούς. Η Αλαβές έπαιξε στο Ισπανικό Κύπελλο, νικώντας την Ουνάμι εκτός έδρας 3:0. Η πρόοδος της ομάδας είναι εμφανής, θα ήταν καλύτερα να προσθέσουν επιθετικότητα στην επίθεση. Λόγω των πολλών κίτρινων καρτών, ένας ποδοσφαιριστής θα χάσει τη συνάντηση, ένας ακόμη είναι υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Και οι δύο συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο την περασμένη σεζόν ήταν παραγωγικές, οι αντίπαλοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Γρανάδα κέρδισε 2:1, η Αλαβές πήρε πειστική εκδίκηση 4:2.

Πρόβλεψη

Δεδομένης της χαμηλής απόδοσης των ομάδων, οι φορείς στοιχημάτων δεν περιμένουν υψηλό αριθμό γκολ. Όσο για το φαβορί, αρχικά δόθηκε ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, αλλά πλέον οι αποδόσεις είναι σχεδόν ίσες. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες θα είναι πιο τολμηρές στην επίθεση, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *