The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γούλβς εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

WolverhamptonWanderers-Torino-29.08

Γιουρόπα Λιγκ –Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα: 3-2

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ η Γούλβς θα συναντηθεί με τη Τορίνο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου 2019, 9:45 μ.μ. στο Στάδιο Μολινό.

Λύκοι

Η αγγλική Γούλβς σιγά-σιγά μπαίνει στη νέα σεζόν μετά την εξαιρετική εκστρατεία του περασμένου έτους. Τότε η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο πήρε την έβδομη θέση στην Αγγλία και ήταν ένα βήμα μακριά από τον τελικό του εθνικού κυπέλλου. Στους τελευταίους αγώνες οι «λύκοι» νίκησαν την Κρουσέιντερς (2:0 και 1:4),  Πιούνικ (0:4 και 4:0) και στο πρωτάθλημα έπαιξαν ισοπαλία με την Λέστερ (0:0) και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:1).

Τορίνο

Η δεύτερη ομάδα του Τορίνο την περασμένη σεζόν ήταν πολύ κοντά στον ανταγωνισμό με τη Μίλαν, την Ίντερ και την Αταλάντα για θέσεις στο Champions League. Αλλά τελικά οι «ταύροι» δεν είχαν σταθερότητα και μπήκαν μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ. Στο πλαίσιο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ η Τορίνο πέρασε την Ντεμπρέτσεν (3:0 και 1:4), καθώς και Σαχτάρ Σολιγκόρσκ (5:0 και 1:1). Στον πρώτο κιόλας αγώνα με τους «λύκους» οι «ταύροι» δεν άντεξαν και έχασαν με σκορ 2:3.

Πρόβλεψη

Η Γούλβς είναι ισχυρότερη όσον αφορά το συνδυασμένο ποδοσφαίρου, αν και η Τορίνο είναι καλύτερα αναπτυγμένη φυσικά. Η ιταλική ομάδα είναι σε θέση να διατηρήσει ίσο ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τώρα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές εκτός έδρας , οπότε θα πρέπει να περιμένετε πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *