The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουότφορντ εναντίον Νόργουιτς: προγνωστικά για στοίχημα

Уотфорд-Норвич-21.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βίκαρεϊτζ Ρόουντ

Η Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσει την επιτάχυνσή της αυτή την εβδομάδα την Παρασκευή, όταν η Γουότφορντ θα παίξει με τη Νόργουιτς. Πρόβλεψη για τον αγώνα τους έχουν ετοιμάσει οι ειδικοί μας. Ποιος θα είναι πιο δυνατός στη μάχη των αουτσάιντερ;

Οι Σφήκες ξέχασαν πότε κέρδιζαν

Η Γουότφορντ είναι μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών για τον υποβιβασμό, αλλά μόνο τρεις θα υποβιβαστούν, προς το παρόν οι Σφήκες έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Η βαθμολογία είναι πολύ συγκεχυμένη, με τον σύλλογο να βρίσκεται στη 17η θέση, να προηγείται της Νόργουιτς Σίτι με έναν βαθμό με δύο παιχνίδια στο χέρι, ενώ και τη Νιούκασλ με δύο βαθμούς με έναν αγώνα να απομένει. Λάβετε υπόψη την Μπέρνλι, η οποία είναι τρεις βαθμούς πίσω από τη Γουότφορντ αλλά έχει παίξει δύο παιχνίδια λιγότερο. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα ισοφάρισε το εκτός έδρας σκορ κόντρα στη Νιούκασλ μόνο στο τέλος της συνάντησης 1:1. Έτσι έγινε δυνατό να διακοπεί σερί από ήττες. Η Γουότφορντ έχει να κερδίσει για ακριβώς δύο μήνες. Επτά παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στη επερχόμενη συνάντηση, τέσσερις είναι τραυματισμένοι και τρεις είναι στις εθνικές του Κυπέλλου Αφρικής.

Τα Καναρίνια προσπαθούν να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού

Η Νόργουιτς είχε μια δύσκολη σεζόν, βρίσκεται μόλις στη 18η θέση στο πρωτάθλημα. Τα Κανάρια έπαιξαν περισσότερα παιχνίδια από τους ανταγωνιστές τους, κάτι που επίσης δεν εμπνέει αισιοδοξία. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Έβερτον με σκορ 2:1. Η νίκη ήταν πολύ απαραίτητη και πολυαναμενόμενη, αφού πριν από αυτήν υπήρξαν έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Έξι παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Γουότφορντ πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη με 3-1, διπλό σε εκείνη τη συνάντηση σημείωσε ο Ισμαίλα Σαρ, ο οποίος δεν παίζει εδώ και δύο μήνες λόγω τραυματισμού.

Πρόβλεψη

Η σημασία αυτής της μάχης δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί, καθώς οι άμεσοι ανταγωνιστές παίζουν μεταξύ τους, η νίκη θα έχει ιδιαίτερη αξία. Οι ομάδες σίγουρα θα παίξουν σε τροχιά σύγκρουσης, γιατί η ισοπαλία θα φέρει ελάχιστα οφέλη. Οι γηπεδούχοι θεωρούνται μικρά φαβορί εδώ, θεωρούμε βατό στοίχημα στην ανταλλαγή των τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *