The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουότφορντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Watford-ManchesterUnited-15.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ, Γουότφορντ

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο τον πέμπτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρώσει η μονομαχία μεταξύ Γουότφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ζευγάρι τα γραφεία στοιχημάτων είναι στο πλευρό των “διαβόλων” παρά την εξαιρετική αρχή των “σφιγγών”. Ο Μουρίνιο είχε διάλλειμα να σκεφτεί, το οποίο ο Πορτογάλος σίγουρα χρησιμοποίησε καθώς πρέπει. Επιπλέον, συχνά η ομάδα που έπαιζε καλά πριν την παύση μετά δεν μπορεί πλέον να επαίρεται για υψηλά αποτελέσματα, αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός που οι αντίπαλοι εξετάζουν ό ένας τον άλλο, βρίσκουν αδύναμα σημεία.

Στην τρόικα

Η Γουότφορντ μετά από τέσσερις γύρους της Πρέμιερ Λιγκ τοποθετείται στις τρεις κορυφαίες ομάδες, έχει το αποτέλεσμα 100%, όπως η Λίβερπουλ και η Τσέλσι. Οι «σφίγγες» ήταν ισχυρότερες από την Μπράιτον, Μπέρνλεϊ, Κρίσταλ Πάλας και Τότεναμ, επίσης στο Λιγκ Καπ νίκησαν τη Ρέντινγκ  στην έδρα του αντίπαλου.

Χρειάζονται βαθμοί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους τέσσερις εναρκτήριους γύρους της Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε δύο νίκες και δύο ήττες, οι ήττες καταγράφηκαν στους αγώνες ενάντια Μπράιτον εκτός έδρας και Τότεναμ εντός. Οι νίκες σημειώθηκαν στη Λέστερ Σίτι στον εναρκτήριο αγώνα και στην Μπέρνλεϊ πριν το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών. Ως αποτέλεσμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 6 βαθμούς και τη 10η θέση στην κατάταξη, διαφορά από τους ηγέτες αποτελεί 6 βαθμούς. Σε μια τέτοια κατάσταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να χάνει άλλο βαθμούς, η ομάδα του Μουρίνιο πηγαίνει στα προάστια του Λονδίνου για να κερδίσει.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται αγωνιωδώς τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι, οι ανταγωνιστές έχουν ήδη φύγει πολύ μπροστά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πολλούς παίκτες στις εθνικές, αλλά τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά έπαιζαν στην Ευρώπη, δεν διάνυαν μεγάλες αποστάσεις, καθώς και ο χρόνος αποκατάστασης ήταν αρκετός. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους φιλοξενούμενους φαίνεται αρκετά καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *