The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουότφορντ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Watford-Arsenal-15.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019, 6:30 μ.μ.

Βίκαρεϊτζ Ρόουντ

Στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Γουότφορντ θα συναντηθεί με την Άρσεναλ Λονδίνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6:30 μ.μ. στο στάδιο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ.

Γουότφορντ

Η Γουότφορντ στη νέα σεζόν είναι αισθητά ασθενέστερη σε σχέση με την προηγούμενη. Η ομάδα δεν φαίνεται τόσο ισορροπημένη όσο πριν και, ως εκ τούτου, μετά από τέσσερις γύρους, σημείωσε μόνο ένα βαθμό. Έχασε στη σειρά από την Μπράιτον (0:3), την Έβερτον (1:0), τη Γουέστ Χαμ (1:3) και ικανοποιήθηκε με ισοπαλία με τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (1:1), η οποία στη νέα σεζόν δεν μπορεί επίσης να καυχηθεί με σταθερότητα. Ως εκ τούτου, η ηγεσία απόλυσε τον προπονητή και επέστρεψε στη θέση τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ του Λονδίνου ενισχύθηκε αρκετά καλά το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν επηρέασε πολύ το παιχνίδι. Η ομάδα, όπως είχε προβλήματα στην άμυνα, έτσι και συνεχίζει να τα έχει, ασχέτως αν είναι εκεί ο David Louise ή ο Kosjelny. Στους τελευταίους αγώνες οι «κανονιέρηδες» νίκησαν πρώτα την Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (0:1) και την Μπέρνλεϊ (2:1), έχασαν έπειτα από την Λίβερπουλ (2:1) και στον τελευταίο γύρο έπαιξαν ισοπαλία με τη Τότεναμ Λονδίνο (2:2).

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι ισχυρότερη από την τρέχουσα Γουότφορντ όσον αφορά τη σύνθεση κατά πολύ. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα τους και ότι πρόσφατα απέκτησαν καινούριο προπονητή, για το οποίο αξίζει να αγωνιστούν για το αποτέλεσμα, βοηθάει την Γουότφορντ. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αναμένετε σίγουρα πολλά λάθη στην άμυνα και από τις δύο πλευρές, καθώς και επιθετικό το ποδόσφαιρο.

Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *