The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουότφορντ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Watford-Arsenal-15.04

Τουρνουά:  Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Vicarage Road, Γουότφορντ

Δευτέρα: 15 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στην αγγλική πόλη Γουότφορντ, θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας του 34ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου στο γήπεδο ποδοσφαίρου θα συναντηθούν οι παίκτες του ομώνυμου συλλόγου (Γουότφορντ) και της Λονδίνου Άρσεναλ. Με την πρώτη ματιά οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ πιο ισχυροί, αλλά μας αρέσουν πιο πολύ οι γηπεδούχοι. Γι’ αυτό και συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γουότφορντ εναντίον Άρσεναλ.

Σερί εντός έδρας  νικών

Αυτή τη στιγμή η Γουότφορντ είναι μια συνηθισμένη μεσαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, που βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Ωστόσο, δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι η ομάδα δεν είναι τίποτα ξεχωριστό. Αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Τζάβι Γκρατσία πήρε φόρα, έχοντας κερδίσει 7 παιχνίδια από τα τελευταία 10. Εντός έδρας η ομάδα σημείωσε πέντε νίκες στη σειρά, παίζοντας σε αυτές τις συναντήσεις με συνολικό σκορ 12:5. μην ξεχνάτε επίσης ότι στον τελευταίο της αγώνα η ομάδα κέρδισε θαρραλέα νίκη στη Γουλβερχάμπτον στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας: 22 σε κανονικό χρόνο και 1:0 σε παράταση.

Θαμπό παιχνίδι εκτός έδρας

Ταυτόχρονα, η Άρσεναλ από όλες τις δυνάμεις αγωνίζεται για την πρόκριση στο Champions League, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα είναι δεν τα καταφέρνει. Τώρα οι παίκτες του Ουνάι Εμέρι καταλαμβάνουν την 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, σημειώνοντας στους 32 αγώνες 6 ισοπαλίες και 7 ήττες. Αν κοιτάξετε τα τελευταία αποτελέσματα των «κανονιέρηδων», μπορείτε να δείτε αφθονία των νικών. Ωστόσο, αυτές οι νίκες είναι κυρίως εντός έδρας. Ενώ εκτός έδρας  οι Λονδρέζοι δεν κέρδισαν ποτέ στις 4 τελευταίες συναντήσεις: ισοπαλία με τη Τότεναμ (1:1) και 3 ήττες. Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Πέμπτη η Άρσεναλ είχε τον δυσκολότερο αγώνα με τη Νάπολι στο πλαίσιο του Europa League, ενώ την επόμενη Πέμπτη θα παιχτεί δεύτερο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ στο σύνολό της φαίνεται καλή, αλλά συχνά χάνεται εκτός έδρας. Καθώς και τώρα όλες οι σκέψεις των φιλοξενούμενων σχετίζονται με τη δεύτερη συνάντηση με τη Νάπολι, οπότε αυτό πρέπει να βοηθήσει την Γουότφορντ. Τόσο περισσότερο που η σημερινή κατάσταση των “σφιγγών” εκπλήσσει ευχάριστα, και εντός έδρας σκίζουν τους πάντες κιόλας. Έτσι αυτή τη φορά είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε σε φρέσκους γηπεδούχους  που πήραν φόρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Γουότφορντ ή ισοπαλία με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *