The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουόλτερ Φερρέτι εναντίον Real Madriz: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ферретти-РеалМадрис-09.04b

Πρωτάθλημα Νικαράγουας – Κλαουσούρα – 15 ημέρα αγωνιστικής από τις 18

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο Ποδοσφαίρου της Νικαράγουας

Σε συνθήκες αυστηρής καραντίνας πρέπει να προσέξουμε καθόλου τα κορυφαία πρωταθλήματα, παραμένει να στοιχηματίζουμε μόνο σε εκείνους που συνεχίζουν τη σεζόν, όπου ο κοροναϊός δεν έπληξε τόσο σκληρά την κατάσταση στη χώρα. Ως αποτέλεσμα, η Νικαράγουα ζει σήμερα πιο έντονα το ποδόσφαιρα: σχεδιάζουν τον 15ο γύρο στο τοπικό πρωτάθλημα, και αργότερα από τους άλλους, την Πέμπτη το πρωί θα παίξουν η Γουόλτερ Φερρέτι και η Real Madriz. Οι αναλυτές μας μοιράζονται την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 9 Απριλίου 2020.

Η Γουόλτερ Φερρέτι είναι αρκετά άνετη στη ζώνη των πλέι-οφ

Οι «ερυθρόμαυροι» έδειξαν σε πρόσφατες συναντήσεις ότι είχαν αποκτήσει καλή φόρμα μέχρι τα μέσα της άνοιξης. Αρχικά, μετά από μια σειρά αποτυχιών, υπήρχαν γοητευτικά 7:0, έτσι το σύλλογο κέρδισε έναν από τους δυνατούς διώκτες, την Chinandegu. Και στο τελευταίο παιχνίδι της, εναντίον της Real Estelle το βράδυ της Δευτέρας, νίκη στην Γουόλτερ Φερρέτι έφερε το μοναδικό γκολ του Villalpanda (ήταν ο ήρωας της συντριπτικής νίκης επί της Chinandega, όπου σημείωσε hat-trick). Χάρη σε αυτές τις νίκες η ομάδα με 21 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση, έχοντας πλεονέκτημα 5 βαθμών έναντι της Juventus Managua, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση, εκτός της ζώνης των playoff. Αλλά τώρα όλοι οι υποψήφιοι ανεβάζουν ρυθμούς, και αυτό το χάντικαπ δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί.

Η Real Madriz αφήνει μια μάλλον αμφιλεγόμενη εντύπωση

Οι «Los Merengues» κινδυνεύει να μείνουν χωρίς παιχνίδι μετά την περιοδεία. Μέχρι στιγμής έχουν σημειώσει μόνο 14 βαθμούς σε 14 αγώνες και αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτούν πώς να αντισταθμίσουν στους υπόλοιπους γύρους τη διαφορά των 4 βαθμών από την Chinandega, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση. Αλλά, όπως και άλλες ομάδες που κινδυνεύουν να αποτύχουν στην Κλαουσούρα, η Real Madriz έχει ανεβάσει ρυθμούς τον τελευταίο καιρό. Τον Μάρτιο είχε σημειώσει κιόλας δύο νίκες στη σειρά, επί της Jalapa και της Ocotal, ωστόσο, τότε οι «μαρέγκες» κατάφεραν να χάσουν εκτός έδρας με σκορ 1:2 από την Deportivo Las Sabanas, τη χειρότερη ομάδα της Πριμέρα. Στον τελευταίο γύρο απέτυχαν επίσης να κερδίσουν, αλλά η λευκή ισοπαλία με τον ηγέτη, την FC Managua, σίγουρα δεν μπορεί να αποδοθεί σε αποτυχίες. Ακόμα χειρότερα, ότι ταυτόχρονα νίκησε και η Chinandega και η Juventus Managua, οι δύο εγγύτεροι γείτονες από πάνω. Ως εκ τούτου, ο αγώνας για τα πλέι-οφ για τη Real Madriz θα γίνει πιο περίπλοκος.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε αυτό το ζευγάρι η Γουόλτερ Φερρέτι είναι σταθερά πιο επιτυχημένη. Έχασε μόνο ένα αγώνα από τα τελευταία 14. Αυτό συνέβη, ωστόσο, σχετικά πρόσφατα, το Νοέμβριο. Αλλά τον Μάρτιο κατάφεραν να εκδικηθούν με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Real Madriz άφησε πολλές δυνάμεις την Κυριακή, συγκρατώντας τις επιθέσεις της Μανουγκούα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορέσουν να δείξουν καλά τον εαυτό τους στην πρωτεύουσα τώρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γουόλτερ Φερρέτι με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *