The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουόλτερ Φερέτι εναντίον Jalapa: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Феретти-РеалЭстели-06.04b

Πρωτάθλημα Νικαράγουας – Κλαουσούρα – Προημιτελικός (πλέι οφ)

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Εθνικό Στάδιο Ποδοσφαίρου της Νικαράγουας

Το πρωτάθλημα της Νικαράγουα κατάφερε όχι μόνο να ολοκληρώσει το πλήρες πρόγραμμα του Κλαουσούρα, την κανονική σεζόν, τώρα έρχεται η ώρα για τα πλέι-οφ. Η κύρια ίντριγκα του προημιτελικού γύρου θα είναι η αντιπαράθεση μεταξύ Γουόλτερ Φερέτι και Jalapa. Ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο της κλήρωσης σε γειτονικές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ποιος θα είναι πιο δυνατός τώρα; Οι αναγνώστες του ιστότοπου μπορούν να διαβάσουν τη δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα στις 23 Απριλίου 2020.

Γουόλτερ Φερέτι

Οι «ερυθρόμαυροι» διέκοψε το νικηφόρο τους σερί στο τέλος του πρωταθλήματος. Στις 19 Απριλίου φαινόντουσαν αρκετά καλοί στο Managua, παίζοντας εκτός έδρας ενάντια στο ομώνυμο σύλλογο. Μόνο στο 80ο λεπτό ο Ulises Posso έφερε τη νίκη στα «μπλε λιοντάρια». Ωστόσο, το 1:0 στην πρωτεύουσα ήταν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα για την Γουόλτερ Φερέτι. Επιπλέον, πριν από αυτό, η ομάδα κέρδισε 5 από 6 προηγούμενους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων 4 συνεχόμενους αγώνες, με συνολικό σκορ 8:0 (και πριν από αυτό υπήρχαν κιόλας 7:0 με την Chinandega). Μια τέτοια εξέλεξη επέτρεψε στους «ερυρόμαυρούς» να εγγυηθούν πρόωρα τη 4η θέση. Ναι, θεωρητικά υπήρχε η ευκαιρία να ανέβουν στη δεύτερη θέση, αλλά ήταν πιο πολύ θεωρητική, και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στο τέλος η ομάδα τερμάτισε στη «θέση της».

Η Jalapa έχει καιρό να κερδίσει

Οι «κίτρινο-πράσινοι» κέρδισαν την τελευταία φορά στις 2 Απριλίου. Έκτοτε έχουν παιχτεί 5 αγώνες και κατάφεραν να πάρουν μόνο 2 βαθμούς, χάρη στις λευκές ισοπαλίες με τη Las Sabanas και την Ντιριάνγκεν. Οι υπόλοιποι τρεις αγώνες έφεραν ήττες, μεταξύ των οποίων ήταν 1:6 με την FC Managua. Δεν κατάφεραν να παίξουν με αξιοπρέπεια στο τέλος της κανονικής σεζόν. Εντός έδρας η Jalapa φιλοξένησε τη Real Esteli και «ξύπνησε» μόνο στο τελευταίο τρίτο του αγώνα. Κατάφεραν κιόλας να πετύχουν ένα γκολ, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι είχαν προβάδισμα 2:0 και στο τέλος κέρδισαν. Οι «κίτρινο-πράσινοι» ήταν τυχεροί που οι υποψήφιοι διώκτες δεν έπαιξαν πολύ καλύτερα και ακόμη και τέτοια τρομερά στατιστικά όχι μόνο δεν τους εμπόδισαν να παραμείνουν στην κορυφή-6, στη ζώνη των πλέι-οφ, αλλά και να παραμείνουν στην 5η θέση. Χάρη σε αυτό ήταν δυνατόν να αποφευχθεί η συνάντηση στο προημιτελικό με την τρίτη ομάδα της χώρας, Ντιριάνγκεν. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της πρόκρισης στο επόμενο στάδιο.

Προηγούμενοι αγώνες

Γενικά, τα τελευταία χρόνια, η Γουόλτερ Φερέτι κατάφερνε να παίζει καλύτερα στις προσωπικές συναντήσεις. Όμως, εδώ και τρεις φορές η Jalapa έχει να χάσει σε προσωπικές συναντήσεις και τον Μάρτιο κατάφερε κιόλας να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Αν και η Jalapa ήταν καλή στις πρόσφατες προσωπικές συναντήσεις, αλλά τώρα, τον Απρίλιο, έχει παρατεταμένη ύφεση. Και ότι η Γουόλτερ Φερέτι πρέπει να επωφεληθεί απ’ αυτό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γουόλτερ Φερέτι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *