The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουόλτερ Φερέτι εναντίον Chinandega: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ферретти-Чинандега-30.03b

Πρωτάθλημα Νικαράγουας – Κλαουσούρα – 12 ημέρα αγωνιστικής από τις 18

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο Ποδοσφαίρου της Νικαράγουας

Η συνάντηση του δωδέκατου γύρου του πρωταθλήματος της Νικαράγουας θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα μεταξύ της Γουόλτερ Φερέτι και της Chinandega.

Γουόλτερ Φερέτι

Μέχρι σήμερα η Γουόλτερ Φερέτι βρίσκεται σε μικρή κρίση, καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με 15 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 15:15. Αλλά το θέμα είναι ότι μετά από τους θριάμβους 2:1 επί της Ocotal και 2:0 επί της Deportivo Las Sabanas, οι ερυθρόμαυροι κατάφεραν να χάσουν 0:1 από την Managua, 0:2 από την Jalape και 1:4 από την Juventus Managua.

Chinandega

Οι δείκτες της Chinandega είναι λίγο πιο μετριοπαθής: 12 βαθμοί, διαφορώ τερμάτων 10:13 και η έβδομη θέση στην κατάταξη. Τον περασμένο μήνα η ομάδα κέρδισε μόνο μία νίκη επί της Real Madris (2:1) και έπαιξε  ισοπαλία με την Deportivo Las Sabanas (1:1). Στις υπόλοιπες περιπτώσεις σημειώθηκαν ήττες 1:5 από την Real Esteli, 0:1 από την Ocotal και 0:1 από τη Managua.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, στη μονομαχία των αντιπάλων σε κρίση οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιτύχουν. Όπως κι να ’χει ο παράγοντας της έδρας μαζί με την καλύτερη θέση στην κατάταξη, είναι ξεκάθαρα άσοι υπέρ της Γουόλτερ Φερέτι, που έγινε πρωταθλήτρια της χώρας το περασμένο φθινόπωρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Γουόλτερ Φερέτι με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *