The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουόλτερ Φερέτι εναντίον Ρεάλ Εστέλι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Феретти-РеалЭстели-06.04b

Πρωτάθλημα Νικαράγουας – Κλαουσούρα – 14 ημέρα αγωνιστικής από τις 18

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εθνικό Στάδιο Ποδοσφαίρου της Νικαράγουας

Η δέκατη τέταρτη ημέρα αγώνων του Major League της Νικαράγουας θα τελειώσει με σημαντική συνάντηση μεταξύ της Γουόλτερ Φερέτι και της Ρεάλ Εστέλι.

Γουόλτερ Φερέτι

Η Γουόλτερ Φερέτι διαδραματίζει το ρόλο ενός σταθερού μεσαίου παίκτη, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση με 18 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 23:17. Όχι πολύ καιρό πριν οι ερυθρόμαυροι σημείωσαν θεαματική νίκη 7-0 επί της Chinandega. Αλλά αυτό δεν τους βοήθησε να διορθώσουν τις ήττες 1:2 από την Diriangen, 1:4 από τη Juventus Managua, 0:2 από τη Jalapa και 0:1 από τη Managua.

Ρεάλ Εστέλι

Την ίδια στιγμή η Ρεάλ Εστέλι νίκησε 2:0 την Jalapu, 4:0 τη Real Madriz, 2:1 την Ocotal και 1:0 την Deportivo Las Sabanas, μετά έπαιξε ισοπαλία 1:1 με τη Managua. Έτσι, η ναυαρχίδα του τοπικού ποδοσφαίρου είναι ένα βήμα μακριά από την ηγεσία, σημείωσε 29 βαθμούς, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 24:8, και έρχεται δεύτερη.

Πρόβλεψη

Σε χαρτί ο κύριος υποψήφιος για επιτυχία θεωρείται περισσότεροι υψηλού προφίλ φιλοξενούμενοι. Αλλά στο στάδιο της η Γουόλτερ Φερέτι είναι απίθανο να παραδοθεί χωρίς αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν σε ανοιχτό στυλ και τελικά θα ανταλλάξουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο σκοράρουν με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *