The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolverhampton-Chelsea-14.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Γουλβερχάμπτον θα συναντηθεί με την ανανεωμένη Τσέλσι του Frank Lampard. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις Σεπτεμβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Στάδιο Μολινό.

Γουλβερχάμπτον

Η Γούλβερχαμπτον έδειξε τον εαυτό της άριστα στα προκριματικά για τη φάση των ομίλων του Europa League. Φαινόταν ότι η ομάδα έχει τη διάθεση να περάσει σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς και να δηλώσει εκεί για τον εαυτό της. Αλλά στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πάνε τόσο ομαλά όσο θα ήθελαν. Οι «λύκοι» μετά από τέσσερις γύρους καταλαμβάνουν την 17η θέση, έχοντας παίξει ισοπαλία με τη Λέστερ (0:0), την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:1) και την Μπέρνλεϊ (1:1) και έχασαν στον τελευταίο αγώνα από την Έβερτον (3:2).

Τσέλσι

Τσέλσι Λονδίνου στη νέα σεζόν δεν ξεκίνησε πολύ καλά. Η ομάδα δεν κατόρθωσε να κατακτήσει το UEFA Super Cup στη διαδικασία των πέναλτι, και πριν από αυτό υπήρξε καταστροφική ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο γύρο 4:0. Ωστόσο, μετά από αυτό, οι μπλε δεν έχαναν πια, έχοντας παίξει ισοπαλία με τη Λέστερ (1:1) και τη Σέφιλντ (2:2), και νίκησαν τη Νόργουιτς Σίτι (2:3).

Πρόβλεψη

Η Γουόλβερχαμπτον έχασε πολλές δυνάμεις στα προκριματικά για το Γιουρόπα Λιγκ, οπότε διάλειμμα για τους αγώνες για τις εθνικές ομάδες θα πρέπει ωφελήσει την ομάδα του Εσπίριτο Σάντο. Εντός έδρας οι «λύκοι» παίζουν καλά, αλλά η Τσέλσι δεν θα καθίσει στην άμυνα και θα τρέξει στην επίθεση χάρη στους νεαρούς παίκτες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *