The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Σεβίλλη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Γουλβς

Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

MSV-Arena

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γουλβς εναντίον Σεβίλλη, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ. Τι να περιμένετε από τη μάχη αυτών των σκληρών ομάδων;

Η Γούλβερχαμπτον δεν χάνεται στον διαγωνισμό της ΟΥΕΦΑ

Η Γουλβς έχει μια ομάδα έτοιμη για μάχη, η οποία ακόμη και στην ισχυρή Πρέμιερ Λιγκ κέρδισε υψηλές θέσεις. Δυστυχώς, ο σύλλογος στην Αγγλία πήρε μόνο την έβδομη θέση, παραμένοντας στο τέλος εκτός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Αυτή η κατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι η Άρσεναλ απέτυχε στη σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά κέρδισε το FA Cup. Στα πλέι οφ οι «λύκοι» νίκησαν την Εσπανιόλ και τον Ολυμπιακό. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην επερχόμενη μάχη δεν θα μπορεί να βασιστεί στον Podense, ο οποίος έχει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες, καθώς και τον τραυματισμένο Castro.

Έμπειρη Σεβίλλη

Η «άσπρη Ανδαλουσία» διαθέτει μεγάλο αριθμό τίτλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα αισθάνεται πολύ άνετα σε αυτό το τουρνουά. Στην Πριμέρα η Σεβίλλη ήταν τέταρτη, πίσω από την Ατλέτικο σε πρόσθετους δείκτες. Με άλλα λόγια, ο κύριος στόχος στο πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί. Στα πλέι οφ η Σεβίλλη με δυσκολία τη Ρουμανική Κλουζ – 1:1 εκτός έδρας και 0:0 εντός. Μετά από αυτό η ομάδα νίκησε τη Ρόμα με σκορ 2:0. Τώρα η Σεβίλλη δεν παίζει το πιο ελκυστικό ρεαλιστικό ποδόσφαιρο, αλλά φέρνει αποτελέσματα.

Πρόβλεψη

Προηγουμένως, οι αντίπαλοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε επίσημους αγώνες, κάτι που είναι πολύ λογικό, επειδή οι «λύκοι» κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη διεθνή σκηνή. Θα είναι μια αντιπαράθεση μεταξύ δύο οργανωμένων ομάδων με επικεφαλής ισχυρούς προπονητές. Λόγω της εμπειρίας η Σεβίλλη φαίνεται προτιμότερη, αλλά εδώ μπορείτε να περιμένετε ένα παιχνίδι με τρία αποτελέσματα. Γουλβς πρέπει να έχει περισσότερα κίνητρα, ο ισπανικός σύλλογος έχει ήδη εγγυηθεί τη θέση στο Champions League. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε εδώ στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *