The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Μπόρνμουθ: προγνωστικά για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Ливерпуль-04.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Στάδιο Μολινό

Το Σαββατοκύριακο θα φέρει πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες – σε όλες τις κορυφαίες χώρες αυτή τη στιγμή θα διεξαχθούν οι επόμενοι γύροι στις κορυφαίες κατηγορίες. Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ αυτό τον καιρό οι περισσότερες αναμετρήσεις θα γίνουν το Σάββατο. Τότε η Γουλβς θα υποδεχθεί την Μπόρνμουθ. Οι ειδικοί του site έκαναν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 18 Φεβρουαρίου 2023.
Η Γουλβς κατάφερε να βελτιωθεί μετά τον διορισμό του Γιούλεν Λοπετέγι
Οι «λύκοι» απέτυχαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Αλλά δεν ήταν αμέσως δυνατό να συμφωνήσουμε με τον Γιούλεν, στην αρχή, αντί του απολυθέντος Bruno Lage, τα καθήκοντα του τεχνικού εκτελούσε ο Stephen Davis και πολύ ανεπιτυχώς. Ως αποτέλεσμα, ο Ισπανός έπρεπε να σηκώσει το έργο από τον πάτο. Επιπλέον, στην Πρέμιερ Λιγκ και μαζί του τον Νοέμβριο δεν ήταν δυνατό να πιάσουν βαθμούς. Όμως το νέο προπονητικό επιτελείο αξιοποίησε καλά τη μεγάλη παύση. Ήδη από τον πρώτο κιόλας αγώνα σημειώθηκε νίκη με ισχυρή θέληση επί της άμεσου ανταγωνιστή της Έβερτον. Στη συνέχεια σημείωναν βαθμούς αρκετά δυναμικά, τι αξίζει το 3-0 με τη Λίβερπουλ και το 2-1 με τη Σαουθάμπτον σίγουρα δεν θα είναι περιττό.
Η Μπόρνμουθ μοιάζει με τον κορυφαίο υποψήφιο για τον υποβιβασμό
Τα «κεράσια» έκαναν ένα βασικό λάθος, ίσως, όταν απολύθηκε ο Σκοτ Πάρκερ. Αυτός ο τεχνικός ανέβασε άμεσα το σύλλογο στην Premier League μετά τα αποτελέσματα του 1ου έτους δουλειάς ήδη. Καθώς ξεκινούσε σε πιο δύσκολο επίπεδο με νίκες, αλλά δεν του συγχωρήθηκαν σερί ηττών από ους γίγαντες, ειδικά το 0-9 με τη Λίβερπουλ. Εξάλλου, διάδοχος ήταν ο Γκάρι Ο’ Νιλ, ο οποίος δεν έχει προπονητική εμπειρία. Στην αρχή, το φθινόπωρο, έστω και «από αδράνεια» κατάφερναν πολλά. Όμως τον χειμώνα ξεκίνησαν με 4 σερί ήττες, χωρίς να υπολογίζεται ο αποκλεισμός και από τα δύο κύπελλα. Με μια άλλη νεοφερμένη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κατέγραψαν 1:1. Ακολούθησε όμως άλλη μια «στεγνή» ήττα, 0-1 με την Μπράιτον. Σημείωσαν ισοπαλία με τη Νιούκαστλ, αλλά αυτό είναι περισσότερο απώλεια 2 βαθμών από τον αντίπαλο.
Προηγούμενοι αγώνες
Στους τελευταίους 6 συνεχόμενους αγώνες, η Γουλβς εναλλάσσει αυστηρά τις νίκες επί της Μπόρνμουθ και τις ισοπαλίες. Το καλοκαίρι έκλεισε 0-0 στο γήπεδο των «κερασιών».
Πρόβλεψη
Οι «λύκοι» παίζουν κόντρα σε έναν πρωτάρη σε κρίση. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους με χάντικαπ -1 και απόδοση 2,24.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *