The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolverhampton-ManchesterCity-27.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μαλινό

Στην Αγγλία η Boxing Day φιλοξενεί παραδοσιακά μια σειρά παιχνιδιών ψηλού επιπέδου. Αλλά ένας αγώνας αναβλήθηκε για την Παρασκευή, τότε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι. Θα αποκτήσουν οι «λύκοι» το «κρανίο» των «πολιτών» που δεν είναι τόσο πειστικοί όσο σε προηγούμενες σεζόν; Η πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα παρουσιάζεται στους αναγνώστες του ιστότοπου.

Η Γουλβερχάμπτον προσπαθεί να «κρατήσει το κεφάλι ψηλά»

Οι «λύκοι» ήταν μια ευχάριστη ανακάλυψη την περασμένη σεζόν. Η ομάδα, η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα «έβραζε» στο Τσάμπιονσιπ, όχι μόνο υπερασπίστηκε με βεβαιότητα το δικαίωμά της να συνεχίσει να παίζει στην ελίτ, αλλά τελικά έγινε η 7η, λαμβάνοντας το τιμητικό τίτλο «πρωταθλήτριας της υπόλοιπης Αγγλίας» σε συνδυασμό με το δικαίωμα επιστροφής στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Συχνά αυτό έρχεται πίσω, θυμηθείτε την Μπέρνλεϊ της σεζόν 2018/19. Αλλά οι παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι για το αυξημένο φορτίο. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πέρασαν στο Europa League όχι μόνο τα καλοκαιρινά προκριματικά, αλλά και τη φάση των ομίλων. Ταυτόχρονα, δεν επέτρεψαν την πτώση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Εκεί, αν και άργησε στην αρχή, η Γουλβερχάμπτον κατάφερε να φτάσει στο ήδη γνωστό της επίπεδο. Μετά τη νίκη επί της Νόριτς, έγινε σαφές ότι η ομάδα θα μπορέσει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα στην 6η θέση, πάνω από την Τότεναμ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να μην είναι η ίδια, αλλά παραμένει να είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο

Οι «πολίτες» βγάζουν μέχρι στιγμής την πιο αδύναμη σεζόν υπό τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Καταλανός ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να μιλάει ότι η περασμένη χρονιά μπορεί να θεωρηθεί επιτυχές, ακόμη και αν η συλλογή των τροπαίων δεν θα έχει αναπληρωθεί κατά τη διάρκεια αυτής. Αλλά το χειμώνα το ιατρείο άρχισε να αδειάζει, και ακόμη και ο Zinchenko κατάφερε να επιστρέψει στο γήπεδο. Και η ομάδα είχε κάποιες πολύ όμορφες νίκες. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνάντηση στον τελευταίο γύρο με τη Λέστερ, η οποία έδειξε αυτή τη σεζόν το καλύτερο ποδόσφαιρο από το τίτλο στο πρωτάθλημα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Οι «αλεπούδες» πήραν το οδυνηρό χτύπημα στη μύτη, χάνοντας στο «Etihad» 1-3, ακόμα και παρά το επόμενο γκολ του Vardi. Ο Aguero επέστρεψε στο γήπεδο, αν και για μερικά λεπτά. Από την άλλη πλευρά δεν ξεχνάμε ότι σε 2 μέρες θα υπάρξει ο επόμενος αγώνας, και ο Πεπ Γκουαρδιόλα πρέπει να διανείμει το φορτίο μεταξύ των παικτών του.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κάτι να εκδικηθεί, πριν από 2 μήνες οι «λύκοι» τους νίκησαν εκτός έδρας. Επιπλέον, από τους 4 τελευταίους αγώνες οι «πολίτες» κέρδισαν μόνο 1 φορά τους «λύκους».

Πρόβλεψη

Οι «λύκοι» ξέρουν πώς να εμποδίσουν τη Σίτι να παίζει το ποδόσφαιρό της. Τώρα επίσης περιμένουμε από αυτές τις δύο, αρκετά λαμπρές, ομάδες αρκετά βαρετό ποδόσφαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *