The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Wolverhampton-Manchester United-02.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Μολινό, Γουόλβερχαμπτον

Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη 2 Απριλίου, στο Γουόλβερχαμπτον θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του 33ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου ο ομώνυμος ποδοσφαιρικός σύλλογος (Γουόλβερχαμπτον) θα ανταγωνιστεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι πολύ καιρό πριν οι «λύκοι» έχουν ήδη νικήσει τους «κόκκινους διάβολους» (2:1 στο Κύπελλο Αγγλίας), οπότε αυτός ο αγώνας υπόσχεται να είναι «καυτός». Γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γουόλβερχαμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εξαιρετικό παιχνίδι εντός έδρας

Αυτή τη στιγμή η Γουόλβερχαμπτον είναι η καλύτερη ομάδα από τις μεσαίες, γι’ αυτό και καταλαμβάνει την 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ωστόσο, είναι απλά αδύνατο να ανέβει υψηλότερα, επειδή η διαφορά από την κορυφή-6 αποτελεί πάνω από 10 βαθμούς. Σε κάθε περίπτωση η ενδεκάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο φαίνεται τώρα πολύ σίγουρη, επειδή έχασε μόνο 2 από τους τελευταίους 13 αγώνες. Εντός έδρας οι «λύκοι» είναι πολύ ωραίοι: 6 νίκες και ισοπαλία με τοη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (1:1) στους τελευταίους 7 αγώνες!

Σερί ηττών συνεχίζεται

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται με άλλες ομάδες για το «χάλκινο», αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα δε τα καταφέρνει σε όλα. Ίσως, τελικά η ενδεκάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα ολοκληρώσει τη σεζόν στη ζώνη του Champions League, αλλά μέχρι στιγμής το παιχνίδι τους εγείρει πολλές ερωτήσεις. Στην αρχή, τους πρώτους 2 μήνες, οι «κόκκινοι διάβολοι» έπαιζαν ολοφάνερα με τα συναισθήματα, αλλά τώρα το επίπεδό τους έχει γίνει ορατό. Έτσι, λίγο πριν το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών, ο Sir Alexey έχασε δύο αγώνες στη σειρά – 2:  από την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και 2:1 από την Γουόλβερχαμπτον στο Κύπελλο Αγγλίας. Και μετά από το διάλειμμα η ομάδα φαινόταν κάπως «βαριά», έχοντας νικήσει με δυσκολία την Γουότφορντ με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τώρα τέλεια και σε εξαιρετική φόρμα. Απλώς οι Μανκούνιοι έχουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα, καθώς και στην επίθεση δεν είναι όλα τόσο ομαλά. Ταυτόχρονα η Γουλβς παίζει θαυμάσια μπροστά στους οπαδούς της και στο σύνολό της η ομάδα δείχνει αξιοπρεπές επίπεδο, σκοράροντας σε όλους και πάντα. Έτσι από αυτή τη μονομαχία αναμένουμε πληθώρα ευκαιριών για σκορ, που και επομένως θα υπάρξουν πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *