The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 29: Ki-Jana Hoever of Wolverhampton Wanderers runs with the ball under pressure from Marcus Rashford of Manchester United during the Premier League match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford on December 29, 2020 in Manchester, England. The match will be played without fans, behind closed doors as a Covid-19 precaution. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022, 2:30 μ.μ.
Στάδιο Μολινό
Αυτή τη φορά στους φιλάθλους πρακτικά προσφέρεται να περάσουν την απερχόμενη χρονιά στα γήπεδα. Αυτό είναι αρκετά χαρακτηριστικό για την Αγγλία και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η μερίδα του λέοντος της νέας περιοδείας θα πραγματοποιηθεί εκεί το Σαββάτο. Πρώτοι θα παίξουν η Γουλβς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι αναλυτές του ιστότοπου έκαναν τη δική τους εκδοχή της πρόβλεψης για αυτόν τον αγώνα στις 31 Δεκεμβρίου 2022.
Η Γουλβς προσπαθεί να ξεφύγει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα
Οι Γουλβς έπαιξαν πρόσφατα στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από μια μακρά περίοδο στην Τσάμπιονσιπ. Αλλά αυτός ο σύλλογος με μια εξαιρετική, πορτογαλική ένταση στην επιλογή έδειξε αξιοπρεπή αποτελέσματα αρκετές φορές. Υπήρξε μια αρκετά καλή σεζόν υπό τον Bruno Lage. Αλλά μετά από ένα κακό ξεκίνημα, αυτός απολύθηκε, ενώ με τον Γιούλεν Λοπετέγι δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν γρήγορα. Ήταν προγραμματισμένο να δουλέψει ο Στίβεν Ντέιβις μέχρι τον χειμώνα, αλλά αυτός ο πρώην γνωστός ποδοσφαιριστής ως προπονητής δεν τα κατάφερε καθόλου. Στο τέλος, ήδη τον Νοέμβριο, υπέγραψαν συμβόλαιο με τον Γιούλεν. Έβαλε νοκ άουτ στο Λιγκ Καπ τη Λιντς και, ήδη τον Δεκέμβριο, την Γκίλιγχαμ. Όμως στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκίνησε με ήττα από τη Λίβερπουλ τον Νοέμβριο. Αλλά μετά από μια παύση, νίκησαν την Έβερτον με σκορ 2:1 εκτός έδρας κυριολεκτικά στην τελευταία επίθεση.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει το κυνήγι για τους στόχους της σεζόν
Οι Κόκκινοι Διάβολοι απογοητεύτηκαν με τον Σόλσκιερ πριν από ένα χρόνο. Ακόμα χειρότερος, ίσως, αποδείχτηκε ο Ράνγκνικ, για τον οποίο αρχικά είχαν πολλές προσδοκίες. Τότε, τον Μάιο, τράβηξαν το τεν Χαγκ από την Άγιαξ. Η δουλειά του στο «Old Trafford» είναι ενδιαφέρουσα. Υπήρχαν πολλά λαμπερά παιχνίδια και άξια αποτελέσματα. Όμως, από την άλλη, μετά από τέτοιες αμφιλεγόμενες αποφάσεις όπως οι δαπανηρές υπογραφές του νεαρού Αντόνιο και του μέσης ηλικίας Κασεμίρο, σε συνδυασμό με το σπάσιμο με τον Ρονάλντο, οι Κόκκινοι Διάβολοι τερμάτισαν το φθινοπωρινό τμήμα μόλις στην 5η θέση, ενώ ο στόχος, προφανώς, ήταν να πάρουν τουλάχιστον την 4η θέση, και να επιστρέψουν στο Champions League. Τη Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισαν με αποκαλυπτικά εύκολο τρόπο, 3-0. Τώρα όμως ο αντίπαλος θα είναι πιο δύσκολος.
Προηγούμενοι αγώνες
Οι σύλλογοι αντάλλαξαν νίκες την περασμένη σεζόν. Και κέρδισαν εντός έδρας με το ίδιο σκορ, 1:0.
Πρόβλεψη
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική. Και είναι απίθανο η Γουλβς να μπορέσει να τους σταματήσει, οπότε ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 2,13.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *