The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolverhampton-ManchesterUnited-19.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Μολινό (Γουλβερχάμπτον)

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτείνουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Γουλβερχάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θα κλείσει το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Φιλόδοξοι “λύκοι”

Την προηγούμενη σεζόν η Γουλβερχάμπτον έγινε ο κύριος κίνδυνος για τη «μεγάλη εξάδα» της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Οι “λύκοι” τελικά ήταν έβδομοι, αλλά με τους μεγιστάνες του πρωταθλήματος σημείωσαν πολλούς βαθμούς. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά εκτός σεζόν το καλοκαίρι και μάλιστα νίκησε στον τελικό την κορυφαία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Ασίας στη διαδικασία των πέναλτι. Για τους παίκτες του Espiritu Santo η σεζόν ξεκίνησε με τα προκριματικά του Europa League, όπου η ομάδα νίκησε την Κρουσέιντερς και Πιουνίκ χωρίς κανένα πρόβλημα. Στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Γουλβερχάμπτον δεν φαινόταν πολύ καλή, η ομάδα έπαιξε ισοπαλία εκτός έδρας με τη Λέστερ 0:0. Πρέπει να πούμε ότι οι “λύκοι” σε εκείνο το ματς φαίνονταν χειρότεροι από τον αντίπαλο. Θα δούμε αν η ομάδα θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με τις κορυφαίες ομάδες αυτή τη σεζόν.

Απρόβλεπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν έμεινε εκτός τετράδας, οπότε η ομάδα θα παίξει μόνο στο Europa League. Ο σύλλογος ξεκίνησε τη σεζόν με θεαματική νίκη επί της Τσέλσι με σκορ 4:0, το σκορ αντιστοιχούσε στο παιχνίδι, αλλά οι οπαδοί σίγουρα εμπνεύστηκαν από αυτό το αποτέλεσμα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πούλησαν τον Paul Pogba το καλοκαίρι, αλλά άφησαν να φύγει στην Ίντερ το Λουκάκου. Η πιο σημαντική αγορά ήταν ο Maguire, αμυντικός, ο οποίος ήρθε από τη Λέστερ. Η ομάδα φαινόταν πολύ καλή εκτός σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής είναι δύσκολα να πιστέψει κανείς ότι ο σύλλογος είναι σε θέση να αγωνιστεί για κάτι σοβαρό.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Την περασμένη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν τρεις φορές μεταξύ τους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε ποτέ να νικήσει τους «λύκους». Στην Πρέμιερ Λιγκ η Γούλβερχαμπτον κέρδισε εντός έδρας 2:1 και σημείωσε ισοπαλία 1:1 εκτός έδρας. Στο κύπελλο της χώρας η νίκη ήταν και πάλι των «λύκων» 2:1.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες αντάλλασσαν σταθερά γκολ την περασμένη σεζόν, κάτι παρόμοιο αναμένουμε να δούμε και στον επερχόμενο αγώνα. Οι σύλλογοι έχουν πολύ δυνατούς εκτελεστές στην επίθεση, οπότε το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι βαρετό. Καλά εδώ φαίνεται το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2 γκολ με εντελώς ικανοποιητική απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *