The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Λιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Лидс-18.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Μολινό

Η 30η αγωνιστική της Premier League θα ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου, Γουλβς και Λιντς θα παίξουν στο πρωτάθλημα. Οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων.

Οι «λύκοι» μπορούν ακόμα να φτάσουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες

Η Γουλβς δείχνει πολύ σταθερή αυτή τη σεζόν, η ομάδα είναι όγδοη στην Πρέμιερ Λιγκ, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την 6άδα του Κυπέλλου Ευρώπης. Η Γουλβς κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Έβερτον με σκορ 1:0. Ξεχωριστά, αξίζει να σημειωθεί το παιχνίδι στην άμυνα, δέχθηκαν μόλις 23 γκολ σε 29 συναντήσεις, μόνο οι τρεις πρώτοι δέχονται περισσότερα. Δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Τα «παγώνια» προσπαθούν να παραμείνουν στην ελίτ

Η Λιντς διανύει μια ειλικρινά καταστροφική σεζόν, καθώς δεν έχει ακόμη εγγυηθεί μια θέση στην ελίτ. Τα «παγώνια» καταλαμβάνουν μόνο τη 16η θέση, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι τέσσερις βαθμούς, αλλά μερικοί αντίπαλοι μπορούν να προσπεράσουν λόγω των περισσότερων συναντήσεων. Στον τελευταίο γύρο οι τύποι του Τζέσε Μαρς νίκησαν εντός έδρας το βασικό αουτσάιντερ Νόριτς – 2:1, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 90+4 λεπτό, αυτή ήταν η πρώτη νίκη του νέου προπονητή. Ο σύλλογος διέκοψε σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σημειώθηκε μόνο ένας βαθμός. Το κύριο καθήκον μέχρι το τέλος της σεζόν είναι η διατήρηση θέσης στην ισχυρότερη κατηγορία. Πέντε παίκτες δεν θα βγουν στο γήπεδο λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Γουλβς κατάφερε να σκοράρει νωρίς γκολ στον πρώτο γύρο, μετά τον οποίο η ομάδα έπαιξε σε αναμονή. Η Λιντς πίεσε και πέτυχε το γκολ της ισοφαρίζοντας το σκορ στην παράταση– 1:1.

Πρόβλεψη

Αν συγκρίνουμε τις ομάδες σε φόρμα, η Γουλβς δείχνει σίγουρα καλύτερη, εξάλλου οι «λύκοι» παίζουν εντός έδρας. Η Λιντς διέκοψε το ανεπιτυχές σερί της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα έχει επιστρέψει σε καλό δρόμο. Αναμένουμε μια συναρπαστική αναμέτρηση, όπου το πλεονέκτημα θα είναι με την πλευρά των γηπεδούχων. Προσφέρουμε να ποντάρετε στη νίκη των «λύκων» με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *