The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Ливерпуль-04.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Στάδιο Μολινό
Στην Ομιχλώδη Αλβιόνα, το πρόγραμμα του Σαββάτου θα είναι παραδοσιακά το πιο πλούσιο. Στο πλαίσιο του νέου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα παίξουν και ένδοξοι σύλλογοι, οι οποίοι δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με τη τρέχουσα σεζόν – η Γουλβς εναντίον της Λίβερπουλ. Lopetegui vs Klopp – τι να περιμένουμε από τη νέα μονομαχία; Ο ιστότοπος δημοσίευσε την πρόβλεψη για το ποδοσφαιρικό αγώνα στις 4 Φεβρουαρίου 2023.
Η Γουλβς μετά την εμφάνιση νέου τεχνικού ανέβασε ρυθμούς και ελπίζει να σώσει τη σεζόν
Οι Γουλβς επέστρεψαν πρόσφατα από το Τσάμπιονσιπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έμειναν στη μνήμη για ένα ασυνήθιστο στοίχημα, όπως για την Ομιχλώδη Αλβιόνα, σε εκπροσώπους του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και καλά αποτελέσματα. Υπήρξε μάλιστα συμμετοχή και στο Europa League, όπου οι Βρετανοί άφησαν καλές εντυπώσεις, φτάνοντας στα πλέι οφ. Ναι, και την περασμένη σεζόν, υπό τον Bruno Lage, υπήρξε κάποια πρόοδος. Όμως το νέο πρωτάθλημα είχε ένα καταστροφικό ξεκίνημα, ακόμη και μετά την πολυαναμενόμενη άφιξη του Λοπετέγκι, οι Γουλβς κατέβηκαν στην 20η θέση μέχρι τον χειμώνα. Όμως, μετά από μεγάλη παύση, ο Ισπανός μπόρεσε σταδιακά να ανατρέψει την κατάσταση με νίκες επί της Έβερτον και της Γουέστ Χαμ με ισοπαλία με την Άστον Βίλα. Όμως έχασαν μόνο και οι δύο γίγαντες από το Μάντσεστερ.
Η Λίβερπουλ απέχει ακόμα πολύ από το να σώσει τη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ
Οι Reds ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν με νίκη στο Σούπερ Καπ. Υπάρχει η δυνατότητα να αποδείξουν τον εαυτό τους σε άλλα τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του Champions League, όπου σύντομα θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Αλλά την ίδια στιγμή η ομα΄δα αποτυγχάνει ειλικρινά στην Πρέμιερ Λιγκ. Και μετά από την παύση, για την οποία τόσοι πολλοί ήλπιζαν. Τις νίκες του Δεκεμβρίου επί της Άστον Βίλα και της Λέστερ ακολούθησαν ήττες (με 3 χαμένα γκολ η καθεμία) τόσο από την Μπρέντφορντ όσο και από την Μπράιτον. Με έναν άλλο γίγαντα στην κρίση, την Τσέλσι, όλα έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και τους 7 τελευταίους αγώνες της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ναι, η Γουλβς παραλίγο να κερδίσει τον Ιανουάριο στο κύπελλο, αλλά τότε όλα έληξαν ισόπαλα, και στην «απάντηση» οι Κόκκινοι κέρδισαν ξανά.
Πρόβλεψη
Η Λίβερπουλ έχει προβλήματα, αλλά ξέρει πώς να παίξει με τους «λύκους». Τολμούμε να υποθέσουμε ότι οι παίκτες του Κλοπ θα κερδίσουν εκτός έδρας (απόδοση 1,78).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *