The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Γουέστ Χαμ: προγνωστικά για τον αγώνα

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 29: Ki-Jana Hoever of Wolverhampton Wanderers runs with the ball under pressure from Marcus Rashford of Manchester United during the Premier League match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford on December 29, 2020 in Manchester, England. The match will be played without fans, behind closed doors as a Covid-19 precaution. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Στάδιο Μολινό

Η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει την Πέμπτη. Αλλά στην αρχή, τις πρώτες μέρες, θα υπάρχει 1 αγώνας την ημέρα και μόνο το Σάββατο θα ευχαριστήσει με μια πληθώρα ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η μονομαχία της Γουλβς με τη Γουέστ Χαμ. Ποιος από τους φιλόδοξους συλλόγους που απέτυχαν στον 1ο γύρο της φετινής σεζόν θα μπορέσει να κερδίσει τον άμεσο ανταγωνιστή; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου έχει συντάξει πρόβλεψη για αυτό το σημαντικό αγώνα στις 14 Ιανουαρίου 2023.
Η Γουλβς αρχίζει να βγάζει αποτέλεσμα από την πρόσκληση του Λοπετέγκι
Οι “Λύκοι” για πολύ καιρό έπεισαν τον Yulen να συνεχίσει να μετακομίζει στην Ομίχλη Αλβιόνα. Μέχρι τη στιγμή που ο Ισπανός συμφώνησε, οι νέες του χρεώσεις είχαν ήδη πέσει στην 20η, τελευταία θέση. Ο ειδικός στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκίνησε με ήττες, ωστόσο η Λιντς έμεινε νοκ άουτ στο Λιγκ Καπ. Αλλά κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, το νέο προπονητικό επιτελείο μπόρεσε να βελτιώσει ποιοτικά το παιχνίδι των θαλάμων του, κάτι που τελικά κατέληξε σε μια σημαντική νίκη επί της Έβερτον. Στο ενεργητικό μπορεί να αποδοθεί και η ισοπαλία με την Άστον Βίλα, ειδικά από τη στιγμή που ο αντίπαλος εκεί μετά βίας γλίτωσε την ήττα. Ναι, και η Λίβερπουλ θα έπρεπε να είχε βγάλει το κύπελλο, αν όχι η επίμαχη απόφαση των κριτών να σημειώσουν το νικητήριο γκολ.
Η Γουέστ Χαμ δικαιωματικά θεωρείται μία από τις βασικές απογοητεύσεις της φετινής σεζόν
Τα «σφυριά» είναι καλοί μόνο στο κύπελλο, την περασμένη εβδομάδα απέκλεισαν την Μπρέντφορντ λόγω μοναδικού γκολ του Σαΐντ Μπενραχμά. Τι νόημα έχει όμως αν μια-δυο εβδομάδες νωρίτερα, στην Πρέμιερ Λιγκ, οι «μέλισσες» κέρδιζαν με 2:0; Σε γενικές γραμμές, η απόδοση του φιλόδοξου μητροπολιτικού συλλόγου είναι απλώς καταθλιπτική, ειδικά με φόντο τα δύο προηγούμενα χρόνια, με πρόσβαση σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πλέον τα «σφυριά» έχουν μόλις 4 νίκες και 15 βαθμούς σε 18 ματς που παίχτηκαν, μόνο η παρουσία ακόμα πιο αδύναμων ομάδων τους επιτρέπει να παραμείνουν στη «σωτήρια» 17η θέση. Αλλά αν δεν ανεβάσουν ρυθμούς, θα χαθεί πριν το τέλος του χειμώνα.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Γουέστ Χαμ έχει 4 νίκες στους 5 τελευταίους αγώνες της. Τον Οκτώβριο κατάφεραν να κερδίσουν 2:0 τη Γουλβς.
Πρόβλεψη
Τώρα οι «λύκοι» φαίνονται πιο δυνατοί, μεταξύ άλλων χάρη στην πρόσκληση του Λοπετέγκι. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων, αλλά με χάντικαπ «0» (απόδοση 1,95).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *