The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Эвертон-12.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Molineux Stadium

Συνεχίζουν να παίζουν ενεργά ποδόσφαιρο στην Αγγλία. Μετά το τέλος του κυπέλλου, η Πρέμιερ Λιγκ θα επιστρέψει την Τρίτη. Η πρώτη μέρα πλούσια ημέρα της περιοδείας θα τελειώσει με μια ενδιαφέρουσα μονομαχία μεταξύ των φιλόδοξων ομάδων, Γουλβς εναντίον Έβερτον. Νούνο Εσπίριτο Σάντο εναντίον Κάρλο Αντσελότι – ποιος θα νικήσει ποιον;

Η Γούλβερχαμπτον επιτέλους έσπασε το μαύρο της σερί

Οι «λύκοι» φιλοξένησαν την Κρίσταλ Πάλας την Παρασκευή. Ο Adam Traore, με το γκολ του, παρεμπιπτόντως, πρώτο σε περισσότερους από 30 αγώνες, έφερε στους οικοδεσπότες μια τόσο δύσκολη νίκη. Ωστόσο, σε αυτήν τη συνάντηση, εκδηλώθηκε η αδυναμία της επίθεσης της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, πόσο του λείπει ο Ραούλ Χιμένες. Ο Μεξικανός έχει ήδη ξεκινήσει ελαφριά προπόνηση, αλλά δεν θα επιστρέψει σύντομα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα αφεντικά του συλλόγου προσπαθούν να αποκτήσουν έναν επιθετικό στο παράθυρο του Ιανουαρίου. Αφού τα αποτελέσματα του Δεκεμβρίου στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πολύ αδύναμα: 4 αγώνες χωρίς νίκες, μόνο 5 βαθμοί σε 7 γύρους. Άλλωστε κανένας δεν αφαιρεί το στόχο να επαναληφθούν τουλάχιστον τα αποτελέσματα του τελευταίου και του προηγούμενου έτους (7η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ).

Η Έβερτον στοχεύει στο Champions League, αλλά δεν έχει σταθερότητα

«Toffee» αλλάζει τελευταία νίκες με ήττες. Παρεμπιπτόντως, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, για την Ρότερχαμ έπρεπε να ξοδέψουν πολύ περισσότερη ενέργεια στο κύπελλο από το αναμενόμενο. Μόνο στην παράταση, στο 93ο λεπτό, ο Ντούκουρε με τη βοήθεια του Τζέιμς Ροντρίγκεζ κατάφερε να πετύχει το νικηφόρο γκολ. Πριν από αυτό η ομάδα του Λίβερπουλ έχασε από την μεσαία ομάδα, την Γουέστ Χαμ (την οποία προπονεί ο πρώην τεχνικός τους, Ντέιβιντ Μόις), ενώ τον Δεκέμβριο σημειώθηκε ήττα στο προημιτελικό του League Cup από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη πλευρά, στο πρωτάθλημα πριν από την αναταραχή με τα «σφυριά» η Έβερτον κέρδισε τέσσερις συνεχόμενες φορές (ένας άλλος αγώνας με την Μάντσεστερ Σίτι αναβλήθηκε λόγω του κοροναϊού στους «πολίτες»), συμπεριλαμβανομένων των Τσέλσι, Λέστερ και Άρσεναλ. Έτσι, τα «ζαχαρωτά» έδειξαν στην πράξη ότι αξίζουν να πολεμήσουν αυτή τη σεζόν για την επιστροφή στο Champions League.

Προηγούμενοι αγώνες

Μετά την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ η Γούλβερχαμπτον έχει κερδίσει τις μισές συναντήσεις της, 2 από τις 4, με μόλις 1 ήττα. Στο τελευταίο πρωτάθλημα οι σύλλογοι αντάλλαξαν νίκες στις έδρες τους.

Πρόβλεψη

Η Γουλβς, ακόμη και με τον Χιμένες στη σύνθεση, διακρίνεται με ρεαλιστικό στυλ παιχνιδιού. Όμως η Έβερτον δεν έχει καλή επίθεση. Ας σταθούμε λοιπόν στην επιλογή στοιχήματος σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *