The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για στοίχημα

Вулверхэмптон-Эвертон-01.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Αυτή τη φορά στην Αγγλία η περιοδεία της Premier League θα ολοκληρωθεί μόνο τη Δευτέρα το βράδυ. Για το τέλος οι διοργανωτές έχουν φυλάξει ένα ενδιαφέρον ζευγάρι: η Γουλβς θα παίξει με την Έβερτον εντός έδρας. Bruno Lage εναντίον Rafa Benitez – ποιος θα κερδίσει τη διαμάχη μεταξύ προπονητών;

Η Γουλβς όχι αμέσως, αλλά μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμούς

Η Γουλβς έκανε ένα βήμα πίσω την περασμένη σεζόν. Μετά από 2 συνεχόμενους τερματισμούς στα ύψη, ως για σύλλογο που είχε ανέβει από το Τσάμπιονσιπ, στην 7η θέση, σημειώθηκε ανατροπή στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Έφυγε όμως ο προπονητής, Nuno Espirito Santo, και ο τερματοφύλακας, Patricio, πήγε στη Ρόμα. Είναι περίεργο ότι η έμφαση στην Πορτογαλία στην επιλογή έχει διατηρηθεί. Ο Bruno Lage έγινε μάνατζερ, στο δίχτυ είναι τώρα ο Jose Sa. Οι «λύκοι» ξεκίνησαν δυνατά, χάνοντας 4 στα 5 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ. Και μόνο στα τέλη Σεπτεμβρίου κατάφεραν ότι μπουν σε φόρμα. Η Γουλβς κέρδισε τρεις συνεχόμενες φορές, και ήταν κοντά στην 4η νίκη, αλλά στο γήπεδο της Λιντς στο τέλος έχασε 2 βαθμούς. Ήδη στην παράταση οι «λευκοί» κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε ο Ροντρίγκο.

Η Έβερτον δεν ήταν ιδιαίτερα καλή τις τελευταίες εβδομάδες

Τα «ζαχαρωτά» άφησαν να φύγει τον Carlo Ancelotti το καλοκαίρι, όλοι κατάλαβαν ότι ήταν δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς την ίδια τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αξιοπερίεργο ότι ο Ιταλός αντικαταστάθηκε από έναν άλλο πρώην προπονητή των «γαλάκτηκος», τον Μπενίτεθ. Ωστόσο, ο Ράφα συνδέεται, ειδικά στη βόρεια Αγγλία, με τη Λίβερπουλ, και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί αντιλήφθηκαν έντονα αρνητικά ένα τέτοιο ραντεβού. Όμως ο Ισπανός δεν έδωσε σημασία σε αυτό, ξεκινώντας με 4 νίκες και μια ισοπαλία στα πρώτα 5 παιχνίδια. Ωστόσο, ο «μήνας του μέλιτος» σε νέα θέση για τον συγκεκριμένο τεχνικό ολοκληρώθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου, με το 0-3 στο Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα. Μετά έγινε αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ, από την ΚPR στη διαδικασία των πέναλτι. Και στους τελευταίους 3 γύρους της Πρέμιερ Λιγκ οι Μπλε γίνονται όλο και χειρότεροι: 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν επιτυχία, ειδικά στο Ολντ Τράφορντ, αλλά ακολούθησαν 0-1 με τη Γουέστ Χαμ και 2-5 με τη Γουότφορντ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουλβς και η Έβερτον έχουν παίξει ήδη δύο φορές φέτος και στις δύο περιπτώσεις τα «ζαχαρωτά» ήταν πιο δυνατοί, 2-1 εκτός έδρας και 1-0 εντός.

Πρόβλεψη

Κάτι βδομάδες πριν θα ήταν διαφορετικά, αλλά τώρα οι «λύκοι» ανέβασαν ρυθμούς, ενώ τα «ζαχαρωτά» έχουν πέσει αισθητά. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Γουλβς με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *