The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Арсенал-04.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Molineux Stadium

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες θα γιορτάσουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις 4 Ιουλίου, στην Αγγλία θα πραγματοοιηθούν πέντε αγώνες εκείνη την ημέρα. Η μάχη μεταξύ Γουλβς και Άρσεναλ υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων.

Οι λύκοι έχουν μια ευκαιρία για το Champions League

Οι λύκοι εισχωρούν γρήγορα στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα αυτή τη σεζόν έφτασε στους 16 του Europa League, έχοντας κάθε ευκαιρία να προχωρήσει περισσότερο. Στην Πρέμιερ Λιγκ οι λύκοι τα πάνε καλά, είναι έκτοι στην κατάταξη, πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Θέλει μόνο τρεις πόντους μέχρι τη τρίτη Λέστερ, η Γουλβς έχει τρομερές πιθανότητες να μπει στο Champions League, η ομάδα δείχνει πραγματικά ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Οι λύκοι κέρδισαν και τους τρεις αγώνες μετά το διάλειμμα, αλλά όλοι οι αντίπαλοι ήταν από το κάτω μέρος της κατάταξης των Γουεστ Χαμ, Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ.

Οι «κανονιέρηδες» δεν τα παρατάνε ακόμη

Για τους «κανονιέρηδες» η σεζόν είναι δύσκολη, η ομάδα καταλαμβάνει την όγδοη θέση στην κατάταξη, 6 πόντους πίσω από την πέμπτη θέση, αυτή η θέση προς το παρόν επιτρέπει να παίξουν στο Champions League. Οι Λονδρέζοι εξέδωσαν μια καταστροφική επανεκκίνηση, ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0:3 και Μπράιτον 1:2. Η ομάδα κατάφερε να συγκεντρωθεί εγκαίρως, κερδίζοντας τους επόμενους δύο αγώνες, επί της Σαουθάμπτον 2:0 και τη Νόριτς 4:0. Επίσης, οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα έφτασαν στους ημιτελικούς του FA Cup, όπου θα παίξουν εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Η σεζόν μπορεί ακόμα να σωθεί, αλλά αυτό απαιτεί σχεδόν τέλειο τερματισμό της σεζόν. Έξι παίκτες δεν θα παίξουν ταυτόχρονα στην Άρσεναλ λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι «κανονιέρηδες» ήδη σε τρεις αγώνες δεν μπορούν να νικήσουν τους Γουλβς. Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι αντίπαλοι δεν καθόρισαν το ισχυρότερο.

Πρόβλεψη

Λίγο προτιμότερες σε αυτόν τον αγώνα φαίνονται οι πιθανότητες της γηπεδούχου ομάδας. Οι λύκοι είναι πιο σταθεροί και καλοστημένη ομάδα, ενώ η Άρσεναλ μπορεί να αποτύχει, κάτι που έχουμε δει περισσότερες από μία φορές αυτή τη σεζόν. Περιμένουμε έναν ανταγωνιστικό αγώνα, όπου το παιχνίδι θα έχει τρία αποτελέσματα. Σας προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη της Γουλβς με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γουλβς με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *