The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Арсенал-12.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.
Στάδιο Μολινό

Πλούσιο ποδοσφαιρικά θα είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μόνο στην Ισπανία αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πλήρως το πρόγραμμα της La Liga την Κυριακή. Στην Αγγλία, αντίθετα, θα παίξουν σχεδόν ολοκληρωτικά το Σάββατο. Η Γουλβς και η Άρσεναλ θα παίξουν αργότερα μέσα στην ημέρα στο Foggy Albion. Θα καταφέρει ο γίγαντας του Λονδίνου να πετύχει άλλη μια επιτυχία; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση σε αποκλειστική πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 12 Νοεμβρίου 2022.
Η Γουλβς απέκτησε νέο προπονητή ενόψει του Μουντιάλ
Οι «λύκοι» συμφώνησαν τελικά με τον Julen Lopetegui. Για πρώτη φορά, τον Ισπανό προσπάθησαν να επιστρέψουν το 2016, αλλά τότε προτίμησε όπως ήταν φυσικό να συνεργαστεί με την εθνική Ισπανίας. Μετά η συμφωνία ήταν ουσιαστικά έτοιμη πριν από ένα μήνα, αλλά τελικά ο ειδικός δεν τόλμησε να κινηθεί μετά την αποτυχία στη Σεβίλλη. Αυτό συνέφερε για τους «λύκους» με την επιδείνωση της κρίσης. Αυτή τη στιγμή έχει 4 βαθμούς και 6 ήττες σε 8 τελευταίους αγώνες και πέφτει στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο τεχνικός έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα του Λιγκ Καπ με τη Λιντς, αλλά, φυσικά, τα κύρια καθήκοντά του θα είναι στην Πρέμιερ Λιγκ και εκεί θα βάλει όλη του τη δύναμη.
Η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να πάει σε παύση με μέγιστα αποτελέσματα
Οι «κανονιέρηδες» έχουν γίνει κάτι σαν σύμβολο συνεχούς απογοήτευσης στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Αυτό φάνηκε την περασμένη σεζόν: ναι, επέστρεψαν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά αυτό μάλλον θεωρήθηκε ως αποτυχία στον αγώνα για την 4η θέση, και από ποια, τη Τότεναμ! Έτσι περίμεναν όλο το φθινόπωρο αποτυχίες από τους δυναμικά ξεκινημένους «ερυθρόλευκους». Μπόρεσαν όμως να δείξουν ότι κρατάνε χτύπημα. Και μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα απάντησαν στους δύσπιστους με 4 σερί νίκες (δεν υπολογίζει επιτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου πέρασαν από τη φάση των ομίλων de facto με δεύτερη σύνθεση). Η ομάδα νίκησε τις Τότεναμ και Λίβερπουλ. Και μετά από ένα ειλικρινές λάθος με τη μορφή 1-1 με την Σαουθάμπτον σε κρίση, ακολούθησε η ήττα της Νότιγχαμ Φόρεστ (5-0) και, το πιο σημαντικό, κέρδισαν την Τσέλσι εκτός έδρας την Κυριακή, το μοναδικό γκολ είναι στο λογαριασμό του Γαμπριέλ Ζεσούς.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Γουλβς έχει καλά αποτελέσματα μετά την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά τους δύο τελευταίους αγώνες κέρδισε η Άρσεναλ του Λονδίνου.
Πρόβλεψη
Η Γουλβς δεν θα μεταμορφωθεί από τη μια μέρα στην άλλη μόνο και μόνο λόγω νέου προπονητή. Αλλά η Άρσεναλ είναι σε κίνηση, οπότε μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη της με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *