The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβερχάμπτον εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

03_gr

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

“Molineux Stadium”, Γουλβερχάμπτον

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο 18ος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ανοίξει με τον αγώνα μεταξύ Γουλβερχάμπτον και Λίβερπουλ. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να περιμένετε επίμονο αγώνα, στον οποίο οι εταιρείες στοιχημάτων προτιμούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους, τους ηγέτες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Τρεις νίκες

Στις τελευταίες τρεις συναντήσεις η Γουλβερχάμπτον μόνο κέρδιζε, μεταξύ των ηττημένων ομάδων είναι Τσέλσι, Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ. Τέτοια αποτελέσματα έχουν οδηγήσει στο γεγονός ότι οι “λύκοι” έχουν ανέλθει στην έβδομη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, στο ενεργητικό των “μαύρο-πορτοκαλί” υπάρχουν 25 βαθμούς. Ο αγώνας για τη θέση στην κορυφή-4 είναι μη ρεαλιστικός, αλλά για τη θέση στο Europa League η ομάδα του Σάντο πιθανότατα θα ανταγωνιστεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Έβερτον. Στην έδρα της η Γουλβερχάμπτον έπαιξε 9 αγώνες στο τρέχον πρωτάθλημα, σημειώνοντας τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 12:11.

Μόνο νίκες

Η Λίβερπουλ στις τελευταίες πέντε συναντήσεις μόνο κέρδιζε, η ομάδα του Κλοπ ήταν ισχυρότερη από την Έβερτον, Μπέρνλεϊ, Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, καθώς και τη Νάπολι στο Champions League. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, στο ενεργητικό τους οι “κόκκινοι” έχουν 45 βαθμούς, είναι μία μονάδα περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός έδρας η ομάδα έχει άριστες στατιστικές: σε 9 συναντήσεις καταγράφηκαν επτά νίκες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 19:5.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι κατά κύριο λόγο καλές στην άμυνα, έτσι υπάρχουν προϋποθέσεις το επόμενο παιχνίδι να μην είναι πολύ παραγωγικό. Μπροστά τους περιμένει μεγάλος αριθμός αγώνων και η δύναμη πρέπει να δαπανηθεί ορθολογικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,57.        


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *