The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolverhampton Wanderers-Tottenham-3.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Μόλινιου

Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς

Η Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς είναι πιο πολύ ομάδα του «πάτους». Κατά μέσο όρο οι λύκοι σκοράρουν και χάνουν μόνο 1,8 γκολ ανά παιχνίδι. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το σύνολο πέρασε μόνο σε 1 στα 10 παιχνίδια της Γουλβς, στον πρώτο γύρο, όπου ο αντίπαλος έπαιξε το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης με δέκα παίκτες. Η Γουλβερχάμπτον παίζει αξιόπιστα στην άμυνα, έχασαν μόνο 9 γκολ (λιγότερα έχασαν μόνο οι ηγέτες). Αλλά ταυτόχρονα οι λύκοι έχουν προβλήματα στην επίθεση: σημείωσαν μόνο 9 γκολ, και σε πρόσφατους αγώνες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Τότεναμ

Η Τότεναμ είναι ασταθής αυτή τη σεζόν. Τα σπερς εξακολουθούν να παίζουν αξιόπιστα στην άμυνα, τις προάλλες έχασαν μόνο 1 γκολ από τη ΜΣ. Αλλά η επιθετική γραμμή των Λονδρέζων δεν ανταποκρίνεται πάντα στις λειτουργίες της. Από τα πρώτα λεπτά θα παίξουν ο Eriksen και ο Αλί, οι οποίοι τις τελευταίες 2 εβδομάδες ήταν τραυματισμένοι, ωστόσο και οι δύο δεν έλαμπαν στην αρχή της σεζόν. Ο Κέιν σημείωσε στο ενεργητικό του 5 γκολ, αλλά ο Χάρι έχει πρόβλημα με την εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, τα σπερς έχουν σκοράρει 16 γκολ σε 10 παιχνίδια, που είναι μόνο έβδομος δείκτης στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Δεδομένων των προβλημάτων των σπερς στην επίθεση, οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση των φιλοξενούμενων. Στην ουσία η Γουλβς έχει ήδη παίξει 2 τυπικούς αγώνες με τους μεγιστάνες της Πρέμιερ Λιγκ: η Γούλβερχαμπτον κατάφερε να κερδίσει βαθμούς σε αγώνες με τη Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάινετν, χάνοντας ταυτόχρονα μόνο 2 γκολ. Οι λύκοι θα στήσουν τοίχο στο τέρμα τους και τότε οι σπερς θα έχουν προβλήματα. Επιπλέον, η Τότεναμ έχει να παίξει σημαντικό αγώνα με την ΠΣΒ στο Champions League, οπότε οι Λονδρέζοι δεν θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους στα 100%. Ως εκ τούτου, δεν περιμένω αφθονία των ευκαιριών σε αυτό το παιχνίδι, καθώς και των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *