The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουίγκαν εναντίον Μίντλεσμπρο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

WiganAthletic-Middlesbrough-11.02b

Β’ Κατηγορία Αγγλίας

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

DW Stadium

Στο 32ο γύρο της Β’ Κατηγορίας Αγγλίας ένα από τα αουτσάιντερ Γουίγκαν στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Μίντλεσμπρο.

Γουίγκαν

Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά η κατάσταση δεν είναι απελπιστική. Η Γουίγκαν είναι 4 βαθμούς πίσω από τη Τσάρλτον και έχει ακόμα ευκαιρία να σωθεί.

Ενθουσιασμό στους οπαδούς προσδίδουν και οι προηγούμενοι αγώνες της ομάδας. Η Γουίγκαν κέρδισε δύο από τις τρεις προηγούμενες συναντήσεις, μία από τις νίκες ήταν επί της Λιντς Γιουνάιτεντ.

Λαμβάνοντας υπόψη την ύφεση της Τσάρλτον η Γουίγκαν πρέπει να προσπαθήσει να σημειώσει βαθμούς στο μέγιστο, έτσι όλα μπορεί να τελειώσουν τυχερά για την ομάδα.

Μίντλεσμπρο

Η ομάδα έχει την χειρότερη σεζόν στα τελευταία 10-15 χρόνια. Η Μίντλεσμπρο είναι μόνο η 18η στην κατάταξη και κινδυνεύει κιόλας να υποβαθμιστεί. Αν και είναι λίγες πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς η Μίντλεσμπρο έχει μαξιλάρι ασφάλειας μπροστά στις άλλες ομάδες για υποβιβασμό. Εδώ και μισό μήνα η Μίντλεσμπρο δεν μπορεί να κερδίσει. Η ομάδα θέλει να τερματίσει αυτό το σερί αμέσως μετά το σφύριγμα του διαιτητή στον αγώνα με την Γουίγκαν, αλλά στην έδρα της Γουίγκαν η Μίντλεσμπρο έχει να κερδίσει 12 χρόνια.

Πρόβλεψη

Η Γουίγκαν τώρα φαίνεται πιο δυνατή από την Μίντλεσμπρο, πιστεύουμε ότι οι πιθανότητες νίκης των γηπεδούχων είναι υψηλότερες. Ποντάρουμε στο ότι η Γουίγκαν δε θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Γουίγκαν δε θα χάσει με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *