The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Φούλαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-WestHam-Fulham-22.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Παρασκευή το βράδυ στις 22 Φεβρουαρίου ένας από τους πρώτους αγώνες του 27ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, όπου θα συναντηθούν δύο τοπικές ομάδες: η Γουέστ Χαμ στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Φούλαμ. Παρά τη θέση των ομάδων στην κατάταξη, οι γηπεδούχοι φαίνονται πολύ πιο ισχυροί και δεν πρέπει να κάνουν λάθος σε αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε και οι εταιρείες στοιχημάτων συμφωνούν με αυτό.

Γουέστ Χαμ

Αυτή τη στιγμή η Γουέστ Χαμ είναι συνηθισμένη ομάδα μεσαίας τάξης στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αν και οι τάσεις της είναι τουλάχιστον για θέση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Απλώς η τρέχουσα σεζόν άρχισε από την αρχή άσχημα, επειδή του Manuel Pellegrini πήρε πολύ καιρό να προσαρμοστεί στους παίκτες του. Μετά ξεκίνησε η σειρά από τραυματισμούς, από τους οποίους ορισμένοι από τους κύριους παίκτες δεν έχουν συνέλθει ακόμα. Εξαιτίας αυτού οι Λονδρέζοι και έχασαν 11 ματς από τους 26. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα μέσα Ιανουαρίου για τα «σφυριά» ξεκίνησε μια νέα σειρά αποτυχιών – πρώτα υπήρξαν τρεις ήττες στη σειρά και στη συνέχεια δύο ισοπαλίες. Ίσως ήρθε η ώρα να κερδίσουν;

Και ο Ρανιέρι δεν βοήθησε

Την ίδια στιγμή η Φούλαμ δεν μπορεί να ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού και με τέτοιο παιχνίδι δεν θα μπορέσει. Τώρα υπάρχουν μόνο 17 βαθμοί στο ενεργητικό των «Cottagers» (και αυτό μετά από 26 αγώνες), η Κάρντιφ (που βρίσκεται στην σωτήρια 17η θέση) έχει 25. Οπότε ακόμη και δύο νίκες στη σειρά δεν θα βοηθήσουν την ομάδα. Σε γενικές γραμμές τώρα η ενδεκάδα του Claudio Ranieri χάνει όλο και περισσότερο – η εντός έδρας νίκη επί της Μπράιτον (4:2) και 6 ήττες στους τελευταίους 7 αγώνες. Ενώ στην αρχή φάνηκε ότι ο νέος προπονητής θα καταφέρει να σώσει αυτή την ομάδα από το Λονδίνο.

Πρόβλεψη

Η Γουέστ Χαμ φαίνεται αβέβαιη, αλλά αυτό πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Ενώ η Φούλαμ απλά απογοητεύει από αγώνα σε αγώνα, μερικές φορές παίζοντας ωραία μπροστά στους οπαδούς της. Και εκτός έδρας οι «Cottagers» δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα, χάνοντας πάρα πολύ κιόλας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Φούλαμ με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *