The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Τσέλσι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Челси-01.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

London Stadium

Την 1 Ιουλίου μας περιμένει ένα από τα πολλά ντέρμπι του Λονδίνου, αυτή τη φορά θα δούμε τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Τσέλσι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Τα «σφυριά» κινδυνεύουν να αποκλειστούν

Η Γουέστ Χαμ είχε μεγάλες φιλοδοξίες τις τελευταίες σεζόν, τις οποίες δεν είναι σχεδόν σε θέση να πραγματοποιήσει. Τα «σφυριά» έχουν καλή σύνθεση, αλλά ταυτόχρονα αγωνίζονται για παραμονή, καταλαμβάνοντας τη 17η θέση. Η ομάδα προς το παρόν είναι μπροστά από την Μπόρνμουθ και την Άστον Βίλα  από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά μόνο λόγω των καλύτερων πρόσθετων δεικτών. Μετά την καραντίνα τα «σφυριά» έχασαν και τους δύο αγώνες με το ίδιο σκορ 2:0 από την Γουλβς και Τότεναμ. Προς το παρόν ο προπονητής Ντέιβιντ Μόιζ σαφέστατα δεν τα καταφέρνει με τα καθήκοντά του. Το κύριο πράγμα για τον σύλλογο τώρα είναι απλώς να επιβιώσει.

Οι μπλε παίζουν δυνατά

Η Τσέλσι ευχαριστεί τους θαυμαστές της, καθώς δείχνει τον τελευταίο καιρό καλό παιχνίδι. Οι μπλε μετά το διάλειμμα νίκησαν την Άστον Βίλα 2:1 και με το ίδιο σκορ τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, ο σύλλογος έφτασε στους ημιτελικούς του FA Cup, νικώντας την Λέστερ στους προημιτελικούς με σκορ 1:0. Ο Φρανκ Λάμπαρντ πρέπει να επαινείται, γιατί δούλεψε με το ρόστερ που του δόθηκε, ενώ η Τσέλσι είναι τώρα η τέταρτη στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει μεγάλες πιθανότητες να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα, πρέπει να προσπαθήσει να συνεχίσει τη σειρά επιτυχημένων αγώνων.

Προσωπικές συναντήσεις

Για την Τσέλσι τα «σφυριά» θεωρούνται άβολοι αντίπαλοι, αυτό επιβεβαιώθηκε στον πρώτο γύρο, όταν η Γουέστ Χαμ κέρδισε 1:0.

Πρόβλεψη

Αν κοιτάξετε την κατάταξη, γίνεται προφανές ότι και οι δύο ομάδες χρειάζονται πόντους. Η Τσέλσι είναι τώρα σε καλή κατάσταση και οι παίκτες είναι πιθανώς σε καλή διάθεση. Αντίθετη κατάσταση έχει η Γουέστ Χαμ, όπου οι παίκτες πιέζονται από την σκέψη αποκλεισμού, επιπλέον τα «σφυριά» δείχνουν κακά αποτελέσματα μετά την επανεκκίνηση. Οι μπλε είναι φαβορί του επερχόμενου αγώνα, αλλά τα «σφυριά» άνετα μπορεί να ξεσπάσουν εδώ, οπότε διακινδυνεύουμε να ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *