The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Челси-24.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 24 Απριλίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Στην Αγγλία όλα έχουν μπερδευτεί και η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα φαίνεται ασυνήθιστη. Η Άρσεναλ είναι στην πραγματικότητα στον ισημερινό της κατάταξης, η Τότεναμ δεν είναι πολύ υψηλότερη, η Λίβερπουλ διατρέχει τον κίνδυνο να μην τερματίσει στην κορυφή-4. Αλλά εκεί δεν είναι μόνο η Λέστερ, κάτι που θα περίμενε κανείς, αλλά και η Γουέστ Χαμ. Οι παίκτες του David Moyes, ωστόσο, θα φιλοξενήσουν τον πλησιέστερο διωκόμενο, Τσέλσι, το Σάββατο κιόλας. Θα διατηρήσουν τη θέση τους στο κουαρτέτο;

Η Γουέστ Χαμ είναι η κύρια ανακάλυψη της Premier League της τρέχουσας περιοδείας, αλλά πρέπει να υπερασπιστεί το στάτους της

Τα «σφυριά» μπορεί να ονομαστούν ένα είδος Σταχτοπούτας του ποδοσφαίρου, αν και με δυσκολία. Οι φιλόδοξοι ιδιοκτήτες του συλλόγου ξόδευαν πολλά λεφτά για το τέκνο, τόσο στους παίκτες, όσο και στους προπονητές. Αλλά δεν περίμεναν μια σημαντική ανακάλυψη, ειδικά τώρα, στο πλαίσιο του δραματικού (αλλά τουλάχιστον επιτυχημένου) αγώνα για επιβίωση στην κλήρωση 2019/2020. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του David Moyes πεισματικά δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους. Και ο Λίνγκαρντ δεν ήταν απλώς ένας χειμωνιάτικος πρωτάρης, αλλά αυτός που «κάνει τη διαφορά», και οι στόχοι και οι ασίστ του διατηρούσαν τη θέση ακόμη και την άνοιξη. Ακόμη και τον Απρίλιο, κατάφεραν να κερδίσουν 3:2 εναντίον των Γουλβς και Λέστερ. Αλλά η Νιούκαστλ, που μπορεί να έχει υποτιμηθεί, σκόραρε στον Φαμπιάνσκι δύο φορές πριν από το ημίχρονο. Η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε, παραχωρώντας αμέσως το αποφασιστικό γκολ.

Η Τσέλσι δεν έχει χρόνο να αναπνεύσει τώρα.

Οι «Αριστοκράτες» θα παίξουν τον 6ο αγώνα τους τον Απρίλιο μέσα σε 18 ημέρες. Μην ξεχνάτε ότι, σε αντίθεση με την Γουέστ Χαμ, ο γείτονάς της στην πρωτεύουσα παίζει σε πολλά τουρνουά. Η ομάδα του Τόμας Τούσελ απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι πριν από μια εβδομάδα και τώρα θα παίξει στον τελικό του κυπέλλου. Επιπλέον, την Τρίτη, θα έχει μια επίσκεψη στη Μαδρίτη για να παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ημιτελικό του Champions League («συνεργό» στην αποτυχημένη Σούπερ Λιγκ). Αλλά με όλα αυτά οι «μπλε» αναγκάζονται να σκεφτούν και την Πρέμιερ Λιγκ. Χάθηκαν πολλά εκεί με το Λαμπάρντ. Μέχρι στιγμής η Τσέλσι δεν έχει εγγυηθεί καθόλου θέση στο κουαρτέτο των ηγετών. Επιπλέον, την Τρίτη δεν ήταν δυνατόν να πιέσουν την Μπράιτον, όλα κατέληξαν σε ισοπαλία.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 7 αγώνες η Τσέλσι έχει μόνο 2 νίκες. Η Γουέστ Χαμ έχει περισσότερες – 3. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο, οι «αριστοκράτες» κέρδισαν με αυτοπεποίθηση το ντέρμπι πρωτεύουσας με σκορ 3-0. Ο Τιάγκο Σίλβα άνοιξε το σκορ, ο Αβραάμ σημείωσε διπλό στο 2ο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι απίθανο να εγκαταλείψει το ρεαλιστικό στυλ. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *