The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για τον αγώνα

Дерби-ВестХэм-30.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023, 2:30 μ.μ.
Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου
Ο εικοστός τρίτος γύρος της Premier League ξεκινά με ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Τσέλσι.
Γουέστ Χαμ
Δέκατη έβδομη θέση, 19 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 18:26 είναι κάτι παραπάνω από μέτριοι αριθμοί για τη Γουέστ Χαμ, η οποία τερμάτισε έβδομη στην τελευταία αγωνιστική. Αξιοσημείωτο είναι ότι στις πέντε τελευταίες περιπτώσεις, τα «σφυριά» νίκησαν την Έβερτον (2:0), σημείωσαν ισοπαλία με Λιντς (2:2) και Νιούκασλ (1:1), ενώ έχασαν επίσης με 0:2 από την Μπρέντφορντ και 0:1 από τη Γουλβς.
Τσέλσι
Η Τσέλσι, με 30 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:21, είναι μόλις ένατη, κάτι που μπορεί να αποδοθεί στη διαδικασία ριζικής αναδιάρθρωσης της ομάδας και της αγωνιστικής φιλοσοφίας. Τον περασμένο μήνα, οι «μπλε» κέρδισαν μόνο την Κρίσταλ Πάλας (1:0), στην πορεία σκόνταψαν σε μονομαχίες με Μάντσεστερ Σίτι (0:1), Φούλαμ (1:2, 0:0) και Λίβερπουλ (0:0).
Πρόβλεψη
Δεδομένης της τρέχουσας φόρμας και των δύο ομάδων και της καταστροφικά κακής υλοποίησης των ευκαιριών τους για γκολ, δεν περιμένω λαμπρό ποδόσφαιρο με υψηλή απόδοση από τη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *