The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουέστ Χαμ εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

ВестХэм-Севилья-17.03_cr

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Την Πέμπτη, η Αγγλία μπορεί να χάσει τον τελευταίο της εκπρόσωπο σε μια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο θα αναμετρηθεί με τη Σεβίλλη. Και, αν δεν καταφέρει να κερδίσει, θα αποχωρήσει από το Europa League ήδη από τη φάση των 16. Είναι όμως έτοιμος ο Ντέιβιντ Μόγιες να βρει κάτι που θα μπερδέψει τον Γιούλεν Λοπετέγι;

Η Γουέστ Χαμ, όπως φαίνεται, απλά δεν άντεξε αγώνα σε τέτοιο ρυθμό

Τα «σφυριά» έχουν βελτιωθεί αισθητά υπό τον David Moyes. Δεν είναι καν το θέμα ότι ο Σκωτσέζος ήρθε πριν από λίγο καιρό, πριν από 2 χρόνια, στο Λονδίνο για να σώσει τον φιλόδοξο σύλλογο από τον υποβιβασμό στο Πρωτάθλημα, είναι ξεκάθαρο ότι τότε η ομάδα ήταν στο απόγειό της. Ο Μοΐσι έδωσε ευκαιρία για σχεδόν ένα ποδοσφαιρικό παραμύθι: το 2021 μ΄νο μία νίκη έλειπε για να τερματίσει η ομάδα στη ζώνη του Champions League. Στη νέα κλήρωση, τα «σφυριά» για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν είτε στην τετράδα των αρχηγών είτε κοντά σ’ αυτήν, αλλά στο τέλος του χειμώνα άρχισαν σταδιακά να υστερούν από τους ανταγωνιστές, αποκλείστηκαν από το κύπελλο… Με φόντο όλα αυτό, το 0-1 στο Ramon Sanchez Pizjuan είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η Σεβίλλη είναι «φυσικό» φαβορί του Γιουρόπα Λιγκ

Η «Λευκή Ανδαλουσία» μπορεί να μην έχει καλή εμφάνιση στο Champions League. Το 2021, οι Ισπανοί κατάφεραν να μην προκριθούν από έναν πολύ απλό όμιλο, χάνοντας τον ανταγωνισμό για τα πλέι οφ από Red Bull (Σάλτσμπουργκ) και τη Λιλ. Αλλά στο Europa League αυτή η ομάδα κερδίζει πολύ συχνά και το έχει ήδη κάνει υπό τον σημερινό προπονητή, Γιούλεν Λοπετέγι. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν ο σύλλογος είναι αυστηρά στη 2η θέση και είναι απίθανο να κινηθεί κάπου (και σίγουρα δεν θα φτάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης), έχει αποκλειστεί από το κύπελλο, γενικά, μπορεί να ρίξει όλη τη δύναμη σε διεθνή τουρνουά. Στους 32του Γιουρόπα Λιγκ, οι Ισπανοί κατάφεραν να περάσουν τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ταυτόχρονα, όμως, έχοντας νικήσει 3-1 με αυτοπεποίθηση στο Ramon Sanchez Pizjuan, στη συνέχεια δέχτηκε στην Κροατία στα μέσα του 2ου ημιχρόνου. Παρά το τελικό 0-1, η Σεβίλλη πέρασε τους «μπλε». Τώρα ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα στείλει τις ομάδες στην παράταση, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι οι φιλοξενούμενοι στο Λονδίνο θα το φοβούνται τόσο πολύ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Γουέστ Χαμ σπάνια παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βασικά είναι η πρώτη της ολοκληρωμένη διεθνής καμπάνια. Έτσι οι αυριανοί αντίπαλοι πριν από μια εβδομάδα έπαιξαν μεταξύ τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Πρόβλεψη

Έχοντας κερδίσει εντός έδρας, πλέον η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να παίξει το γνωστό της ποδόσφαιρο, κρατώντας το αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5» (απόδοση 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *